Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

10 μέρες σιωπής!!!


Η σιωπή, στην περίπτωσή σας, δεν είναι χρυσός κ. Ι.Βοσκόπουλε και γι’ αυτό οφείλετε να πάρετε άμεσα θέση για τα εξαιρετικά σοβαρά ζητήματα στα οποία αναφέρεται το δημοσίευμα της εφημερίδας Nova Zora στο φύλλο 32 της 1.12.2012.

« Με μεθοδικότητα και μανία έχει ξεκινήσει ρατσιστική δίωξη από Εισαγγελέα και πρωτοδίκη κατά του Γιάννη Βοσκόπουλου,  Δημάρχου του Λέριν/Φλώρινας. 

Τα χρυσά Φλωρινιωτάκια


Επέστρεψε και η δεύτερη αποστολή, του Συλλόγου Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας, από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών, που έγινε στο σπίτι των πολεμικών τεχνών στα Λιόσια Αττικής το Σάββατο 8/12/2012. Την αποστολή αποτελούσαν τα αδέλφια Ειρήνη – Μαρία και Ηλίας Τσαρτσιταλίδης 

Είσαι ένα ρουμπίνι

Henri Cartier-Bresson, Ινδία 1948                            
Γράφει η Φοίβη
      
Χρόνια τώρα πας κι έρχεσαι.
Ερωτοτροπείς με την ίδια πλάνη.
Χρόνια τώρα ξεφεύγεις απ’τον πόνο.
Χάνεις την έκσταση.
Έλα, γύρισε πίσω στη ρίζα της ρίζας
της ίδιας σου της ψυχής.

Κλειστά ΣΗΜΕΡΑ τα σχολεία στις Πρέσπες


Με  νεότερη απόφαση του δημάρχου Πρεσπών, όλες οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών δε

Αποτελέσματα 19ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φωτογραφίας


Συντριβή του Αμύντα στην Κοζάνη


Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα με οδυνηρό τρόπο, γνώρισε στην Κοζάνη  η ανδρική ομάδα του Αμύντα από τον τοπικό ΑΟ Κοζάνης με σκορ 35-25 και ενώ στο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν ισόπαλες 13-13.
Για μια ακόμα φορά το πάθος και η 

Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω - χαρίζω - γιορτάζω


Έως ΣΗΜΕΡΑ η συγκέντρωση αγαθών.
Από τη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας γίνεται γνωστό ότι η δράση «Χριστούγεννα για όλους: δωρίζω – χαρίζω – γιορτάζω», συνεχίζεται με 

Υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του περιμετρικού δρόμου Αμυνταίου


Στο Δημαρχείο Αμυνταίου και μεταξύ του Δημάρχου Αμυνταίου, I.Ιωσηφίδη και του αναδόχου που προέκυψε μετά από την προβλεπόμενη διαγωνιστική διαδικασία, υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του περιμετρικού δρόμου Αμυνταίου.
Ο περιμετρικός δρόμος του Αμυνταίου 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο


Σήμερα Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέματα: