Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πρόταση προς Φοιτητές-Μαθητές


Τον τελευταίο καιρό είδαμε ένα μαζικό κύμα καταλήψεων στα Λύκεια της πόλης. Ως ένας απλός αναγνώστης έχω να προτείνω στους συντονιστές των καταλήψεων να οργανώσουν τις δράσεις τους ώστε τα σχολεία να 

Βραβείο στο γυμνάσιο Αμυνταίου


Βραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό απέσπασε το γυμνάσιο Αμυνταίου, για την εξαιρετική ψηφιακή εργασία του με τίτλο 

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Προστασία Καταναλωτή"


Το Εργατικό Κέντρο ΦΛΩΡΙΝΑΣ σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Εκπαιδευτικής Πολιτικής της ΓΣΕΕ (ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ) θα υλοποιήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ» σε τρεις τριήμερες συναντήσεις (ΠΑΡ-ΣΑΒ-ΚΥΡ) στη ΦΛΩΡΙΝΑ (2-3-4/11/2012,9-10-11/11/2012 και 23-24-25/11/2012) .
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε 

Εργαστήρι Μουσικής Τεχνολογίας και Παραγωγής


Κύκλος μαθημάτων 2012-13
Μουσική τεχνολογία
Η σειρά των σεμιναρίων στην 

Ψήφισμα της Π.Ο.ΑμεΑ


Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Π.Ο.ΑμεΑ) Δυτικής Μακεδονίας είναι κοινωνικο-συνδικαλιστική μη κερδοσκοπική δευτεροβάθμια οργάνωση, με έδρα την Κοζάνη και  έχει την ευθύνη στην περιφέρεια της για τις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας.

Για την ενημέρωση του Σκακιστικού κοινού του Ν. Φλώρινας


Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012 διεξήχθη η 2η αγωνιστική του 5ου Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κ.Δ. Μακεδονίας 2012. Τα αποτελέσματα ήταν:

Ο Δήμος Αμυνταίου συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για το πετρέλαιο θέρμανσης


Ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμυνταίου συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις των φορέων του Νομού Φλώρινας για την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και ζητούν από τους πολίτες να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια.
Για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των συνδημοτών μας που θέλουν να 

HAPPY BEAR-TH-DAY Αρκτούρος

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών


Σήμερα Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου,  στις 7 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών με θέματα: