Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Δίκτυο Μουσικών Κέντρων από το Ωδείο Φλώρινας


Το Ωδείο Φλώρινας (Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας) στα πλαίσια ενός μοντέλου ανάπτυξης που επιχειρείται από το τρέχον 

Αύριο ξεκινάει η διανομή πετρελαίου


Την έναρξη της διανομής πετρελαίου θέρμανσης από αύριο, Σάββατο, αποφάσισαν οι ομοσπονδίες Βενζινοπωλών, Πρατηριούχων και μεταπωλητών πετρελαίου θέρμανσης λαμβάνοντας υπόψη, όπως αναφέρουν, τις ανάγκες των 

Ο Ι.Ιωσηφίδης για τη Δ.Ο.Υ Αμυνταίου


Ο Δήμαρχος Αμυνταίου Ι.Ιωσηφίδης με αφορμή την ενοποίηση της ΔΟΥ Αμυνταίου με αυτή της Φλώρινας και το κλείσιμο των γραφείων της ΔΟΥ Αμυνταίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Συνάντηση Στ.Κωνσταντινίδη-Γ.Κασαπίδη με Μ.Χαρακόπουλο


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας 

Αποτελέσματα συγκέντρωσης σχολικών ειδών από τους Florinistas και το ΣΕΟΦ


Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση σχολικών ειδών από τους florinistas και τον ΣΕΟΦ! Η συμμετοχή των πολιτών της Φλώρινας ήταν πέρα από κάθε προσδοκία. Στους δύσκολους  καιρούς που ζούμε αποδείξαμε πως η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά δεν περνάνε κρίση. Αναλυτικά συγκεντρώθηκαν μέσα σε 3 μέρες:

"…έχω τους φίλους μου παρέα και η ζωή είναι ωραία…"


Τα παιδιά του δημοτικού σχολείου στο Λέχοβο, βρήκαν έναν πολύ ευχάριστο τρόπο να μιλήσουν για τη φιλία και την αποδοχή.

Δράση "Στηρίζω" από την ΟΝΝΕΔ


Την ώρα που η Ελλάδα δίνει μάχη για την επιβίωσή της, θεωρούμε κρίσιμο να στηρίξουμε κάθε κοινωνική ομάδα που αντιμετωπίζει δυσκολίες, ώστε να 

Δραστηριότητα της βιβλιοθήκης "Β. Πιτόσκα"


Το Φθινόπωρο συναντά τη πόλη μας, το Παιδικό – Νεανικό παράρτημα της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης «Βασιλικής Πιτόσκα» συνεχίζει να υποδέχεται  παλιούς γνώριμους και νέους επισκέπτες. Το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας της, δίνει νέες δυνατότητες στους βιβλιόφιλους κάθε ηλικίας.
Παράλληλα με τα ¨πιστά¨ της μέλη, την επισκέφθηκαν ήδη από τις πρώτες 

Παγκόσμια Ημέρας Διατροφής στο Νηπιαγωγείο Φιλώτα


Το Νηπιαγωγείο Φιλώτα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής στις 16 Οκτώβρη, διοργάνωσε εκδήλωση στο πλαίσιο προγράμματος αγωγής υγείας που υλοποιεί  με θέμα: Διατροφή – Υγεία – Καθαριότητα, σε συνεργασία με την Α/θμια Εκ/ση Φλώρινας.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι ειδικοί 

Εκδήλωση / επίδειξη του αθλήματος της ξιφασκίας


Η Γυμναστική Ένωση Φλώρινας – Τμήμα Ξιφασκίας πραγματοποίησε την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 στις 6:00 μ.μ., εκδήλωση/επίδειξη του αθλήματος της Ξιφασκίας στην αίθουσά της για τα παιδιά του προγράμματος Comenius που βρίσκονται στην πόλη μας μαζί με τους 

Florina Euro Cup

Ο Γ.Δακής για την ένταξη στο πρόγραμμα εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής των βρεφικών και βρεφονηπιακών σταθμών


Σε σχέση με την με αριθ. πρωτ. εισερχομένου 80396/2855-18-9-2012 ερώτηση του Περιφερειακού Συμβούλου Γιώργου Αδαμίδη σας γνωρίζουμε τα εξής:

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα προγράμματα INTERREG IVC-ERCIP και INTERREG IVC-SΗARP


Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Διαπεριφερειακής συνάντησης του  προγράμματος INTERREG IVC-ERCIP στις 2 και 3 Οκτωβρίου στο Τέραμο της Ιταλίας καθώς και  της 6ης Διαπεριφερειακής συνάντησης του προγράμματος INTERREG IVC-SΗARP στο Graz της Αυστρίας μεταξύ 9-11 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Δυτικής