Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Κυριακή 14 Οκτωβρίου: να καλωσορίσουμε το τρένο μας!


Με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ τα δρομολόγια Θεσσαλoνίκη - Φλώρινα ξεκινούν και πάλι από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου και το τρένο επιστρέφει στην πόλη μας.
8000 Φλωρινιώτες μπορούν να είναι περήφανοι. Πέτυχαν να φέρουν πίσω το τρένο στην πόλη τους: με την 

Κινητοποιήσεις στη Φλώρινα για το πετρέλαιο θέρμανσης


Σε κλείσιμο των συνόρων, των οδικών αξόνων, της αγοράς και των υπηρεσιών της Φλώρινας προτίθενται να προχωρήσουν οι φορείς της περιοχής, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης.
Ο νομός μαστίζεται από ιδιαίτερα 

Ο Γ.Γουσόπουλος Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Ένωσης Φλώρινας, στην πρώτη του συνεδρίαση μετά την αναγγελία επανεκλογής του προπονητή του τμήματος Ξιφασκίας κ. Γιάννη Γουσόπουλου στη θέση του 

Ο Θ.Γερμανίδης για την επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινα - Θεσσαλονίκη


Μετά την απαράδεκτη διακοπή (Ιανουάριος 2011) της λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής Θεσσαλονίκη - Φλώρινα επανέρχεται από την Κυριακή 14/10/2012 το τρένο στη Φλώρινα. Αδιαμφισβήτητα το 

Παράταση λειτουργίας της έκθεσης φωτογραφίας του Θ.Βογιατζή


Από τον Φιλεκπαιδευτικό Σύλλογο Φλωρίνης “Ο Αριστοτέλης”, γίνεται γνωστό ότι κατόπιν της μεγάλης προσέλευσης κοινού στην έκθεση φωτογραφίας της παλιάς Φλώρινας, του συλλέκτη Αθανασίου Βογιατζή και για να δοθεί η δυνατότητα επίσκεψης σε όσο τον δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας, παρατείνεται η 

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Φλώρινα


Το βράδυ της Τετάρτης, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, συνέλαβαν στη Φλώρινα, έναν 22χρονο ημεδαπό για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών ουσιών και έναν 18χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Συγκεκριμένα, ύστερα από κατάλληλη 

Εκδηλώσεις 100 χρόνων από την απελευθέρωση του Αμυνταίου


Οριστικοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων της απελευθέρωσης του Αμυνταίου και της ευρύτερης περιοχής από τον Οθωμανικό ζυγό.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

Αναβαθμίζεται η λειτουργία των Τμημάτων Προσχολικής Μουσικής Αγωγής και Βασικής Μουσικής Αγωγής


Αναβαθμίζεται η λειτουργία των Τμημάτων Προσχολικής Μουσικής Αγωγής και Βασικής Μουσικής Αγωγής για τους λιλιπούτειους 

Ευχαριστήριο του 1ου Λυκείου Φλώρινας προς τους αποφοίτους του 1962


Οι Καθηγητές του 1ου Γενικού Λυκείου Φλώρινας αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη χειρονομία των αποφοίτων του 1962 να προσφέρουν στο Σχολείο χρηματικό ποσό, με την ευκαιρία της συνάντησης που είχαν, 50 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους.
 Πρόκειται για πράξη που, πέρα από 

Μια νέα εταιρεία εργαλείο του αγροδιατροφικού τομέα από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


Πραγματοποιήθηκε, πρώτα στη Φλώρινα, η συνάντηση εργασίας που διοργάνωσε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με σκοπό τη δημιουργία της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Μετά τη λήξη της  συνάντησης o 

Αποκαλυπτήρια με Καστοριά για τον "Αμύντα" Αμυνταίου


Παραδοσιακό ντέρμπυ ανάμεσα στο Αμύντα Αμυνταίου και τον Α.Ο.Α Καστοριάς ανέδειξε η κληρωτίδα, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ανδρών.
Το συγκρότημα του Ζαφείρη Μπεκερίδη θα υποδεχτεί  Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου (στις 18:00) τον Α.Ο.Α Καστοριάς, παρουσία αρκετών φίλων