Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Ωράριο λειτουργίας καταστημάτων πρατηρίων υγρών καυσίμων


Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργου Δακή, καθορίζεται το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων διανομής πετρελαιοειδών (πρατηρίων υγρών καυσίμων) Ν. Φλώρινας για το χρονικό διάστημα από 01-10-12 έως 30-04-13, ως κατωτέρω:

Προτάσεις Δήμου Αμυνταίου για λαθροϋλοτομία



Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 28-9-2012 στην έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Καστοριά, με θέμα την αντιμετώπιση του φαινομένου της λαθραίας υλοτομίας.
Στη σύσκεψη προέδρευσε ο Γενικός 

Παρέμβαση Επιμελητηρίων για την τριτοβάθμια εκπαίδευση στη Δυτική Μακεδονία


Την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση των Διοικουσών Επιτροπών των Επιστημονικών Επιμελητηρίων και των ΕΒΕ της Δυτικής Μακεδονίας με θέμα την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.
Στη συνάντηση διατυπώθηκε η έντονη 

Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων


Οι φίλοι των ζώων αλλά και των ανθρώπων, δίνουμε ραντεβού στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, την Τετάρτη 03-10-12 και Πέμπτη 04-10-12 για να γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων!
Όσοι αγαπάτε τα ζώα, παιδιά, γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, ελάτε να 

Η Στάντσιου στον Ο.ΞΙ.Φ.


Ολοκληρώθηκε η περίοδος μετεγγραφών για την Ελληνική Ξιφασκία (1 έως 17 Σεπτεμβρίου 2012), κατά την οποία η αγωνιστική ομάδα στο Ξίφος Ασκήσεως του Ο.ΞΙ.Φ. ενισχύθηκε με την Ελισάβετ Στάντσιου (20 χρ.).
Σύμφωνα με τον προπονητή κ. Στάθη Γεροσίδερη, είναι ίσως η δυνατότερη 

Κύπελλο και χρυσό μετάλλιο για Ζωγράφου, αργυρό για Χαλβατζή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Roller Ski


Στον Ροδολίβο Σερρών πραγματοποιήθηκε στις 30-9-12 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π-Κ, καθώς και το Κύπελλο ΑΓΕΝ - ROLLER SKI με διοργανωτές τον ΕΟΣ Ροδολιβου και την Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας. Παρών ήταν και ο Αθλητικός Όμιλος Φλώρινας με 10 αθλητές του στις κατηγορίες Παίδων 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Τρίτη, 2 Οκτωβρίου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει σε ειδική συνεδρίαση (άρθρ.163 Ν.3463/2006 Φ.Ε.Κ. Α΄114/2006 τ. Α΄) το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 2 Οκτωβρίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: