Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

To "όνειρο"



Γράφει η Φοίβη

Όταν οι άνθρωποι είτε σαν μεμονωμένα άτομα είτε σαν κοινωνία περνούν κάποια κρίση, όταν δηλαδή ο τρόπος που ζουν δεν λειτουργεί καλά, δημιουργείται η ανάγκη της αλλαγής. Οι αλλαγές που προτείνονται σ’αυτές 

Συμβουλές για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης


Το δίκτυο των Ελληνικών Καταναλωτικών Οργανώσεων λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους καταναλωτές σε κάθε χρονική περίοδο επιθυμεί να τους συμβουλεύσει  και να τους ενημερώσει για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης.

Περήφανοι ως Έλληνες


Την Τρίτη 2/10, θα ξεκινήσω το ποδηλατικό μου οδοιπορικό από την πόλη της Φλώρινας, στα χνάρια της Αρχαίας Μακεδονίας. Αυτό το ταξίδι αποτελεί τη δική μου αντίδραση, απέναντι στη θλιβερή πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά.
Η πορεία που διάλεξα είναι συμβολική.

Σεμινάριο Φυσικής Αγωγής στη Φλώρινα

O Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ11- Φυσικής Αγωγής Δυτικής Μακεδονίας κ. Δράμπης Κωνσταντίνος διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο για τους εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, με θέμα:

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας στο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Τένις Κεντροδυτικής Μακεδονίας


Το Σάββατο 22-09-12 έγινε με επιτυχία στο χωριό Σαρραντόβρυσες της Ημαθίας το 4ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα της Ένωσης Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας για το 2012.  

Μετά την ξιφασκία της Γ.Ε.Φ. και ο στίβος καλά κρατεί!


Όπως δυνατά και πολύ ελπιδοφόρα ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τη Γ.Ε.Φ. στη ξιφασκία με τις πρόσφατες επιτυχίες των αδελφών Δήμκου, έτσι ξεκινάν με καλούς οιωνούς τις δράσεις τους και τα τμήματα στίβου. Έτσι, ο πρόσφατος απολογισμός για τον στίβο της Γυμναστικής Ένωσης είναι:

Αργυρός ο Θ.Αθανασίου του Α.Ο.Φ.


Συνέχεια στις επιτυχίες του και πάλι ο αθλητής του ΑΟΦ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ που έλαβε μέρος με την φανέλα του Ομίλου, στον Ποδηλατικό αγώνα KROUSSIA MTB CUP 2012 στην Ποντοκερασιά Κιλκίς στις 30-9-2012.

"Βούλιαξε" το Αμύνταιο από μικρούς χαντμπολίστες

Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό, ολοκληρώθηκε -το Σάββατο 29/9- με ιδιαίτερη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία το 2ο τουρνουάstreet handball που διοργάνωσε ο Αμύντας Αμυνταίου, σε συνεργασία με το Δήμο Αμυνταίου, την ΕΑΠ/Ο.Χ.Ε. και την ΕΣΧ.ΔΥΜ., στον ιστορικό προαύλιο του παλαιού 1ου Δημοτικού σχολείου.

Απογραφή συνταξιούχων ΟΓΑ


Ξεκινά σήμερα η απογραφή των συνταξιούχων του ΟΓΑ.
Οι δικαιούχοι θα πρέπει, μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, να παρουσιαστούν στα 

Προς υλοποίηση το έργο επίλυσης του προβλήματος ύδρευσης της Κέλλης


Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Δήμου Αμυνταίου είναι η ύδρευση της Τοπικής Κοινότητας Κέλλης, η οποία εδώ και πολλά χρόνια ταλαιπωρείται με αποκορύφωνα τις μεγάλες περιόδους λειψυδρίας κατά τις οποίες ο Δήμος Αμυνταίου