Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Εικαστική Πορεία προς τις Πρέσπες 2012


Πέρα από τα σύνορα
Περιπατητές στα Σύνορα του Στοχασμού
Οι Περιπατητές υπήρξαν μέλη μιας φιλοσοφικής σχολής της αρχαίας Ελλάδας. Η διδασκαλία τους προέρχονταν από το έργο του ιδρυτής της σχολής, του Αριστοτέλη, και Περιπατητές υπήρξε το όνομα που δόθηκε στους οπαδούς του. Η σχολή 

ΟΑΕΔ: Προσλήψεις στα ΚΕΚ Φλώρινας


Προκήρυξη για προσλήψεις ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στο ΚΕΚ Φλώρινας για την υλοποίηση προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης υδραυλικών.
Ο ΟΑΕΔ ανακοινώνει την υλοποίηση προγράμματος κατάρτισης, διάρκειας 

Κάλεσμα του ΕΚΦ για την αυριανή απεργία


Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους τους άνεργους και τους συνταξιούχους, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή τη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00πμ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, για να αντισταθούμε μπροστά στις δυσμενείς εξελίξεις όπως διαμορφώνονται μετά τις νέες προκλητικές απαιτήσεις των Τροϊκανών για ισοπεδωτικές παρεμβάσεις στα εργασιακά και στα ασφαλιστικά ζητήματα.
Προειδοποιούμε την Κυβέρνηση να μη 

Απέχουν από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι της Φλώρινας


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας αποφάσισε την αποχή των δικηγόρων της Φλώρινας από τα καθήκοντά τους, 

Παράταση έκπτωσης εγγραφών στο Ωδείο Φλώρινας


Σας ενημερώνουμε ότι το Δ.Σ. του Ωδείου αποφάσισε την παράταση της έκπτωσης 50% επί του ποσού της εγγραφής, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.
Θα λειτουργήσουν και φέτος:

Αστυνομικά Νέα


Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο


Σήμερα Τρίτη, 25  Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), με θέματα: 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: