Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Με το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη Δ.Ε.Θ.


Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου στις 11:30 π.μ., κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. θα παραβρίσκεται στον πεζόδρομο της Φλώρινας, για να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με την κινητοποίηση των συνδικάτων και των κοινωνικών κινημάτων στη Δ.Ε.Θ. στις 8 Σεπτέμβρη.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να μεταβούν ΔΩΡΕΑΝ στη Θεσσαλονίκη με το λεωφορείο που θα διαθέσει το 

Κατακόρυφη αύξηση στη ζήτηση καυσόξυλων


Αύξηση κατά 100% παρουσιάζει η ζήτηση στην αγορά για καυσόξυλα, σε σχέση με πέρσι, καθώς με την τιμή του πετρελαίου να καταγράφει τεράστια άνοδο, οι καταναλωτές αναζητούν οικονομικότερους τρόπους για να 

Από 11 μέχρι 28 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές σε ΑΕΙ-ΤΕΙ


Από 11 μέχρι 28 Σεπτεμβρίου 2012 θα γίνουν οι εγγραφές των επιτυχόντων στα τμήματα και τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, 

Ξεκίνησε η υπογραφή των συμβάσεων των προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα

Το εργατικό κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ξεκίνησε η υπογραφή των συμβάσεων της υπ΄αριθ. ΚΟΧ 5.304/1/2012 ανακοίνωσης, για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας» στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».
Καλούνται οι επιτυχόντες να προσέλθουν 

Έναρξη μαθημάτων Ζωγραφικής της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας


Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα ζωγραφικής της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας
α) για παιδιά από 4 ετών έως Α’ Γυμνασίου
β) από Α’ Γυμνασίου και Ενήλικες (προετοιμασία για τη Σχολή Καλών Τεχνών).
Εγγραφές από 

Έναρξη μαθημάτων Χοροθεάτρου της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας


Μαθήματα:  Μπαλέτου – Σύγχρονου Χορού -  Χορογραφίες
Λειτουργούν Τμήματα: 

Ειδικότητα "Συνοδού Βουνού" στο ΙΕΚ Φλώρινας


Ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας ανακοινώνει ότι σε μια προσπάθεια αναβάθμισης του Ορεινού Τουρισμού στην Φλώρινα και μετά από πρόταση του η οποία έγινε 

'Η υποταγή και εξαθλίωση ή αγώνας και επιβίωση


Πανεργατικό συλλαλητήριο στις 8 Σεπτέμβρη στη Θεσσαλονίκη, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Αριστοτέλους, ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Αποφάσεις συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου


Στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας, στα θέματα που συζητήθηκαν αποφασίστηκαν τα εξής: