Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Χάθηκε και περιμένει…


Βρέθηκε σκύλος λαμπρατόρ, αρσενικός χρώματος καφέ ανοιχτό με μαύρο λουράκι έξω από το εργατικό κέντρο Φλώρινας (Ηπείρου 26).
Αναζητείται ο ιδιοκτήτης του.
Επικοινωνία στα τηλέφωνα 

Σύλληψη για ναρκωτικά στην Κρυσταλλοπηγή


Χθες (09-08-2012) τις μεσημβρινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Κρυσταλλοπηγής, συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς, υπηκόους Αλβανίας 25 και 47 ετών,  στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας για εισαγωγή, μεταφορά  και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε έλεγχο που 

Παρέμβαση του ΕΚΦ για το ορυχείο Αμυνταίου


Την παρακάτω επιστολή έστειλε στον Πρόεδρο και Δ/νοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Α.Ζερβό, ο Πρόεδρος του ΕΚΦ Στ.Μπίρος:  

Έλεγχος της επιθεώρησης εργασίας μετά από καταγγελίες...


Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, χθες Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012, επιθεωρητές εργασίας προχώρησαν  σε ελέγχους σε εργολαβία σωστικών ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο Αναργύρων, που έχει αναλάβει 

Ο Μ.Χαρακόπουλος απαντάει στο Θ.Γερμανίδη για τους φασολοπαραγωγούς


Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ.Μ.Χαρακόπουλος, απάντησε σε ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Φλώρινας Θ.Γερμανίδη σχετικά με τις «καταστροφές λόγω καύσωνα στις καλλιέργειες φασολιών στις Περιφέρειες Καστοριάς και Φλώρινας». Η απάντηση έχει ως εξής:

Ο ΑΗΣ Μελίτης, πρώτο θέμα στο Bloomberg!


«Κλειδί» για τη διάσωση της Ελλάδας από τους εταίρους της στην ευρωζώνη χαρακτηρίζει την πώληση του εργοστασίου της ΔΕΗ στη Φλώρινα το οικονομικό πρακτορείο Bloomberg, σε δημοσίευμά του.
Η αξία του εν λόγω εργοστασίου 

"Ασημένιο" στην ανεργία για Ήπειρο – Δυτική Μακεδονία


Νέο ρεκόρ σημείωσε η ανεργία το Μάιο και διαμορφώθηκε στο 23,1%, έναντι του αναθεωρημένου 22,6% για τον Απρίλιο και 16,8% το Μάιο του 2011, σύμφωνα με τα εποχικά προσαρμοσμένα στοιχεία που δημοσίευσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή την Πέμπτη.
Το σύνολο των απασχολουμένων 

Σύλληψη για παράνομη εργασία στην Κρυσταλλοπηγή


Τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, συνέλαβαν στην Κρυσταλλοπηγή 

4ο Φεστιβάλ Μουσικής Φλώρινας


Εργασιακός μεσαίωνας στις εργολαβίες της ΔΕΗ


Ερώτηση, προς τους υπουργούς Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, με θέμα τον εργασιακό μεσαίωνα που επικρατεί στις εργολαβίες της ΔΕΗ στη Δυτική Μακεδονία, κατέθεσε το ΚΚΕ. Αναλυτικά, η Ερώτηση, που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή: