Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο Κ.Χατζηδάκης απαντάει στο Θ.Γερμανίδη για το θέμα του τρένου


Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Κ.Χατζηδάκης, απάντησε σε ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Φλώρινας Θ.Γερμανίδη σχετικά με την «επαναλειτουργία της γραμμής του ΟΣΕ Θεσ/νίκης / Φλώρινας». Η απάντηση έχει ως εξής: 

Ψυχή στο Λαιμό



Η εμπειρία των εικαστικών παρεμβάσεων στο χώρο, όταν νοθεύει δημιουργικά την Αρχιτεκτονική, αποτελεί μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση των τοπολογικών σχέσεων σε έτοιμες διατάξεις. Η Ψυχή στο λαιμό αποτελεί μια υπόστεγη έκθεση που προσπαθεί να προσεγγίσει την ψυχική απώλεια του βλέμματος, τους εγκλεισμούς, τις αμφιδρομήσεις και παλινδρομήσεις των σκέψεων που κάνουμε για την άγνωστη υφή της ψυχής.

Η Δυτική Μακεδονία με 309.470 κατοίκους το 1/32 της χώρας


Η Δυτική Μακεδονία με πληθυσμό 309.470 κατοίκους, αντιπροσωπεύει το ένα τριακοστό δεύτερο του γενικού πληθυσμού της χώρας, που ανέρχεται συνολικά σε 9.903.268 κατοίκους, σύμφωνα με την τελευταία 

Σύλληψη για ναρκωτικά στο Σωτήρα


Τις απογευματινές ώρες της Τρίτης, αστυνομικοί της Α΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στο Σωτήρα - Φλώρινας, 20χρονο ημεδαπό για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, σε σωματική έρευνα που 

Παρέμβαση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για την άμεση ανακούφιση των ανέργων


Η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, με επιστολή - παρέμβασή της προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καταγγέλλει τις εφιαλτικές διαστάσεις που παίρνει η ανεργία στην Ελλάδα, ως αποτέλεσμα της οικονομικής καπιταλιστικής κρίσης, προβάλλοντας τις διεκδικήσεις και τα αιτήματα των εργαζομένων για την άμεση