Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Με θρησκευτικό όρκο ο Θ.Γερμανίδης


Με τον παραδοσιακό τρόπο (προτείνοντας το δεξί χέρι) έδωσε όρκο πίστης στο Σύνταγμα και τους Νόμους ο Φλωρινιώτης Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Θανάσης Γερμανίδης. Τη μειοψηφία των βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ορκίστηκαν με θρησκευτικό όρκο, αποτελούσαν οι: 

Γ.Δακής: Στηρίζουμε με έργα υποδομής τις ευαίσθητες ομάδες


Οκτώ (8) έργα συνολικού προϋπολογισμού 11.624.682,35 € ενέταξε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013. Πρόκειται για σημαντικές προτάσεις στον τομέα φροντίδας παιδιών και αφορούν στην κατασκευή νέων βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών καθώς και την αναβάθμιση υφιστάμενων υποδομών και την προμήθεια εξοπλισμού στους Δήμους Αμυνταίου, Κοζάνης, Ορεστίδος, Γρεβενών, Πρεσπών και Εορδαίας.

Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δήμο Αμυνταίου


Έχοντας υπόψη την παρ.8 του άρθρ. 3 του Ν. 4038 /2012 περί «Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους Ο.Τ.Α. πρώτου βαθμού» και την Κ.Υ.Α. 20124/08.06.2012 (ΦΕΚ 1828/08.06.2012 τεύχος Β΄), ο Δήμος Αμυνταίου θα προβεί στην ρύθμιση 

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας κυπελλούχος στο GRAND PRIX Κοζάνης


Με τη συμμετοχή 83 σκακιστών και σκακιστριών διεξήχθη την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 στον Άγιο Αθανάσιο Κοζάνης  το 5ο σκακιστικό τουρνουά της σειράς GRAND PRIX 2011-2012 με την επωνυμία «1ο Τουρνουά Γρήγορου Σκακιού Κοζάνης 2012».
Νικήτρια ομάδα του τουρνουά 

Με διπλή εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων karate1 ο ΑΣ "Παγκράτιον"


Στις 6,7 και 8 Ιουλίου του 2012 στο νησί των Φαιάκων θα γίνει το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων karate1.
Η Φλώρινα λοιπόν στην συγκεκριμένη διοργάνωση θα έχει διπλή εκπροσώπηση, μιας 

Διακρίσεις της Γ.Ε.Φ. στο Στίβο


Η Αρχαία Ελλάδα είχε τον Αίολο και το φτερωτό Ερμή για να εκφράσει την ταχύτητα και την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων. Και η Φλώρινα, στα πλαίσια του μεγέθους της, έχει τον Ιάσονά της που σαν αθλητής της Γ.Ε.Φ. εκπροσωπεί επάξια τον Σύλλογο και την πόλη στα αγωνίσματα δρόμου. Ο λόγος για τον Ιάσονα Ιωαννίδη, τον αεικίνητο αθλητή του στίβου που 

Αστυνομικά Νέα


Αθλητικές δραστηριότητες από τον Π.Α.Σ. Πήγασος


Στο πλαίσιο της επετείου των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Φλώρινας ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Π.Α.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Φλώρινας διοργανώνει τετραήμερες αθλητικές δραστηριότητες κλασικού αθλητισμού και ποδοσφαίρου από τις 28 Ιουνίου έως τη 1 Ιουλίου (28/06/2012-01/07/2012) οι οποίες περιλαμβάνουν αναλυτικά:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών


Σήμερα Πέμπτη, 28 Ιουνίου, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού καταστήματος συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Το κακό θα συνεχιστεί για την αγροτιά


Η ακολουθούμενη πολιτική της ΕΕ, της ΚΑΠ και των κομμάτων του «ευρωμονόδρομου» πλήττει καίρια τη φτωχομεσαία αγροτιά. Η πολιτική αυτή έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους παραγωγής, τη μείωση του αγροτικού εισοδήματος, τη μείωση της αγροτικής παραγωγής, τη μείωση της απασχόλησης στη