Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Γαλάζια μαχαιρώματα: Γύρος 3ος


Βαρύτατη καταγγελία εις βάρος του Γιάννη Αντωνιάδη «στο ίδιο έργο ήσουν και συ μέσα»  αλλά και του Ι.Βοσκόπουλου για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν τον Τοπικό Πόρο αποτελούν τα όσα λέει ο Αντιπεριφερειάρχης Δ.Ηλιάδης.
Ακούστε τον αυθεντικό διάλογο στο παρακάτω ενδιαφέρον ηχητικό ντοκουμέντο…

Γαλάζια μαχαιρώματα: Γύρος 2ος


Ο Δ.Ηλιάδης προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν στην απένταξη έργων από την ΑΝ.ΦΛΩ. «Πυροσβεστικά» παρεμβαίνει και πάλι ο Γ.Δακής. Μόνο που η προσπάθειά του πέφτει στο κενό.
Ο Δ.Ηλιάδης του απαντά «αν σας ενοχλεί κ.Δακή μπορείτε να αποχωρήσετε». Ακούστε τον αυθεντικό διάλογο στο παρακάτω ενδιαφέρον ηχητικό ντοκουμέντο…

Γαλάζια μαχαιρώματα: Γύρος 1ος (video)


Η αναφορά του Ι.Βοσκόπουλου στην κήρυξη του Δήμου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η αντίθεση της Περιφέρειας στο ζήτημα αυτό αποτέλεσε αφορμή για τον 1ο γύρο της αντιπαράθεσης Βοσκόπουλου-Ηλιάδη, παρά τις πυροσβεστικές προσπάθειες του Γ.Δακή για «στρογγυλοποίηση» των αιχμηρών ζητημάτων. Παρακολουθήστε στο παρακάτω video τον 1ο γύρο…

Χάσαμε το δρόμο - Stop!


Όλη του τη διπλωματικότητα και όχι μόνο, επιστράτευσε ο Γ.Δακής κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Π.Ε. Φλώρινας, προκειμένου να αποφύγει την απόδοση πολιτικών ευθυνών για 

Επιχορήγηση επιχειρήσεων για πρόσληψη 5.000 ανέργων πτυχιούχων


Ξεκινά σήμερα  Τετάρτη, 6 Ιουνίου, η υποβολή αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για την επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη ανέργων πτυχιούχων. 
Το πρόγραμμα στοχεύει στην απασχόληση 5.000 νέων έως 35 ετών, 

Άνω Κλεινές: Νταμάρι να γίνει;


Εδώ και πολύ καιρό οι κάτοικοι των Άνω Κλεινών διαμαρτύρονται για το νταμάρι που σχεδιάζεται στο χωριό τους ώστε να εξορυχτούν αδρανή που θα χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή του δρόμου Αρμενοχωρίου – Νίκης.
Τον περασμένο μήνα το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας, που κατέχει και την έκταση αρνήθηκε ομόφωνα την 

Drosopigirace Cross Country Mountainbike Race


Το  DrosopigiRace  επέλεξε για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του ο αθλητής της εθνική μας ομάδας Δημήτρης Αντωνιάδης μια εβδομάδα πριν από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα mountain bike στην Μόσχα.
Σε μια διαδρομή, που σύμφωνα με τις δηλώσεις του αθλητή της Nutrixxion

Κάντε like στους Φλωρινιώτες 3 LaLoun…

Κάντε like στους 3 LaLoun και ανεβάστε τους στη σκηνή του 34ου River Party!
Τα τρία πρώτα συγκροτήματα που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους, θα εμφανιστούν κατευθείαν στα live του YOUTH STAGE!
Τα υπόλοιπα συγκροτήματα του 

Underground City


Το ενδιαφέρον της έκθεσης εντοπίζεται στο γεγονός της ότι ενεργοποιείται η επισκεψιμότητα του νέου κτηρίου με εικαστικά γεγονότα πριν αποδοθεί προς μελλοντική πώλησή και κατοίκηση. 

Απομάκρυνση του στεγάστρου αμιάντου από τη Δημοτική Αγορά Φλώρινας


Στα πλαίσια της πραγματοποίησης του έργου «Αποξήλωση, συσκευασία και τελική διάθεση στοιχείων αμιάντου στεγάστρου Δημοτικής Αγοράς Φλώρινας» ο Δήμος Φλώρινας με ανακοίνωσή του γνωστοποιεί ότι θα 

Επαναδιαπραγμάτευση ή ρήξη?


Του Π.Μουρουζίδη
Στο δρόμο της νέας εκλογικής αναμέτρησης λοιπόν. Οι δυνάμεις ανασυντάσσονται, παρατάσσονται σε διάταξη μάχης εκ νέου, προσπαθώντας να βγάλουν λαγούς απ’ το καπέλο, πιο εντυπωσιακούς αυτή τη φορά.
Έχει αλλάξει όμως κάτι ουσιαστικό στο μήνα που μεσολαβεί από τις εκλογές της 6ης Μάη; 
Η ΝΔ προσπαθεί να προτάξει το δεξιό-ευρωπαϊκό της μέτωπο, προασπιζόμενοι σα γνήσιοι ταλιμπάν του κεφαλαίου και του

Επανέναρξη διαδικασίας υποβολής αιτήσεων για 495 προσλήψεις στη Φλώρινα


Το Ινστιτούτο Εργασίας Γ.Σ.Ε.Ε. (ΙΝ.Ε. Γ.Σ.Ε.Ε.) μετά την έγκριση του ΣτΕ, ανακοινώνει την επανέναρξη των διαδικασιών υποβολής αιτήσεων για την πρόσκληση ενδιαφέροντος ΚΟΧ 5.304/1/2012 που είχε ανασταλεί προσωρινά λόγω 

Ημερίδα της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας


Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας κ. Γεώργιος Χαραλαμπίδης και ο Αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων κ. Νικόλαος Τσούνης σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην ημερίδα με τίτλο:" Ο Ρόλος της ΜΟ.ΔΙ.Π. στο Νέο Θεσμικό Πλαίσιο των Α.Ε.Ι.", που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012 και ώρα 10:30 π.μ. στην Αίθουσα 9 της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας του Παραρτήματος Φλώρινας.
Πρόγραμμα Ημερίδας

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


Σήμερα Τετάρτη, 6 Ιουνίου, στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας  διάταξης:

Διοίκηση Ανθρώπινων πόρων (Human Resources Management)


Το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον των αγορών, οδηγεί σήμερα στην επαύξηση του ρόλου του ανθρώπινου δυναμικού, προκειμένου να κατορθώσουν οι επιχειρήσεις να διατηρήσουν το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, τη θέση και την αξία τους στην αγορά που δραστηριοποιούνται, αναπτύσσουν και εφαρμόζουν