Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Παραιτείται ο Αντιπεριφερειάρχης Δ.Ηλιάδης?


Εκρηκτικό κλίμα στη σημερινή συνέντευξη τύπου του Γ.Δακή
Με εμφανή τη διάθεση του Γ.Δακή να αποφύγει την απόδοση πολιτικών ευθυνών για την ανυπαρξία ή μη ωρίμανση μελετών στην πρώην Ν.Α. Φλώρινας και στην ΑΝ.ΦΛΩ. και την προσπάθειά του να «στρογγυλέψει» 

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Σήμερα Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012 και ώρα 9.30π.μ.-12.00.μ.μ. στο ποτάμι, μαζευτήκαμε όλοι μαζί και δηλώσαμε το σεβασμό μας στο περιβάλλον.

Προφυλακιστέοι οι δράστες της ληστείας στο Φιλώτα


Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτού και εισαγγελέα του Πρωτοδικείου Κοζάνης κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι οι

Οδοιπορικό προσκύνημα στην Αγία Τριάδα Πισοδερίου (Φωτορεπορτάζ)



Φωτορεπορτάζ: Λάζος ο βουνίσιος

Μηνιαία αποτελέσματα στον τομέα της οδικής ασφάλειας της Περιφέρειας


Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν στα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης που συνέβησαν, κατά την διάρκεια του μηνός Μαΐου του 2012, στην εδαφική αρμοδιότητα των Αστυνομικών Διευθύνσεων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με στατιστικά – αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.

Το δώρο της παπλωματούς

Οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ μοιράζουν λουλούδια


Στα πλαίσια του εορτασμού της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ο Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων & Συνταξιούχων στον  ΟΤΕ Ν. Φλώρινας θα μοιράσει λουλούδια σε 

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος


Την Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012 και ώρα 9.30π.μ.-14.00.μ.μ. στο ποτάμι.
Όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, δάσκαλοι και μαθητές, πολίτες και πολιτευτές, θα συνεργαστούμε και θα πραγματοποιήσουμε ποικίλες εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.
Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Τρίτη, 5 Ιουνίου, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εκδήλωση αλληλεγγύης από την ελληνική κοινότητα Ιρλανδίας


Με αφορμή τα πρόσφατα απαξιωτικά σχόλια του Υπουργού Οικονομικών της Ιρλανδίας για την Ελλάδα, η Ελληνική Κοινότητα Ιρλανδίας διοργάνωσε χορευτική εκδήλωση 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα  Τρίτη, 5 Ιουνίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα:

Σε πλήρη εξέλιξη η αναμόρφωση του πολιτικού σκηνικού


Στην ανακοίνωση της Κ.Ε. του ΚΚΕ, με αφορμή τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, τον Ιούνη του 2009, αναφέρονταν: «Στην Ελλάδα, καθώς εμφανίζονται δυσκολίες πραγματοποίησης της δικομματικής εναλλαγής, γίνονται διεργασίες και συζητήσεις για τη θωράκιση του αστικού πολιτικού συστήματος, 

Επιχειρηματική δραστηριότητα και ευκαιρίες στήριξης της τοπικής αγοράς