Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Να καλωσορίσουμε το τρένο μας!


Την Μεγάλη Τετάρτη πληροφορούμαστε ξανάρχεται το τρένο στην Φλώρινα. Αυτό κατ’ αρχήν επιβεβαιώνει ότι ο μόνος αγώνας που πάει χαμένος είναι αυτός που δεν γίνεται.
8000 Φλωρινιώτες μπορούν να είναι 

Ειδική μεταχείριση από τη ΔΕΥΑΦ??

Συζήτηση με το συγγραφέα Κ.Καβανόζη


Οι Εκδόσεις Πατάκη, το Βιβλιοπωλείο "Γωνιά" και η Ένωση Φιλολόγων Νομού Φλώρινας σας προσκαλούν το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 στις 9.00 το βράδυ στο Cafe "Οδός Ονείρων" (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 66), σε μια συνάντηση με τον Κώστα Καβανόζη, με αφορμή το νέο του βιβλίο 
"'Ολο το Φως απ' τα Φεγγάρια"
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τη φιλόλογο Άννα Βακάλη και τη συγγραφέα Σοφία Νικολαΐδου.

Φωτιά παίρνει το πετρέλαιο θέρμανσης


Στις 15 Οκτωβρίου θα γίνει η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης στο 80% του ειδικού φόρου που επιβάλλεται στο πετρέλαιο κίνησης, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Παντελής Οικονόμου.
Αυτό σημαίνει ότι με βάση τις 

Ελλάς Ελλήνων..... Φαρισαίων

Ο Γ.Δακής για την ίδρυση των ΙΕΑΝΕ


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δακής απέστειλε έγγραφο στον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Κ.Αρβανιτόπουλο για την ίδρυση των Ινστιτούτων Επαγγελματικής Ανάπτυξης των Εκπαιδευτικών. Η επιστολή του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας έχει ως εξής:

"Οικονομία & Ανάπτυξη" από την ΟΝΝΕΔ Φλώρινας


Η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 4 Απριλίου στις 6 μμ, στο «Κτήμα Πάντου» (Τοπική Κοινότητα Κάτω Υδρούσας) εκδήλωση με θέμα:  

Αποσύρεται προσωρινά η τροπολογία για τα κέντρα λαθρομεταναστών


Αποσύρει, προσωρινά, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης την επίμαχη τροπολογία για τα κέντρα φύλαξης λαθρομεταναστών, που έχει κατατεθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υποδομών, το οποίο συζητείται

Αποφάσεις της έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου


Στην έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Απριλίου 2012 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), αποφασίστηκαν τα εξής:

Εφ. "ΗΧΩ" - Πρωτοσέλιδο

Ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας


Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Πήγασος Φλώρινας διοργανώνει ημερίδα με θέμα:
Πνευματική - Σωματική Υγεία μέσα από την Άθληση
Στην Ημερίδα  συμμετέχουν ως ομιλητές:

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ.Ε.Α. "Σάρισες"


Μετά από τις αρχαιρεσίες που διεξήχθηκαν στις 28/3/2012, συνεδρίασαν τα νεοεκλεγμένα μέλη  στις 30/3/2012 με σκοπό τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Συλλόγου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας με διετή θητεία. Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους:

Πραγματοποιήθηκε η 1η εκδήλωση ενημέρωσης & διαλόγου για την ενέργεια στο Φιλώτα



Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Φιλώτα πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενημερωτική συνάντηση στο πλαίσιο του κοινωνικού διαλόγου που εγκαινίασε ο Δήμος Αμυνταίου. Ήταν η πρώτη συνάντηση του Δημάρχου