Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Βυθισμένοι στο σκοτάδι

Εκατοντάδες είναι οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος μέχρι αυτήν την ώρα σε ολόκληρο το Νομό της Φλώρινας και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των τεχνικών της ΔΕΗ που δίνουν πραγματική μάχη με τις εξαιρετικά αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες.

Χιονοθύελλα στο Αμύνταιο (πριν από λίγο - Video)


Χιονοθύελλα και ανεμοσούρια από τη διασταύρωση των κεραμείων στο Αμύνταιο. Δείτε το Video:


Χωρίς ρεύμα τα χωριά της Φλώρινας


Χωρίς ρεύμα είναι από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι τώρα τα χωριά:

Κατάλευκη και ξεχασμένη Φλώρινα


Μετά από 18 ώρες χιονόπτωσης, με την Πρέσπα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και το τραίνο σταματημένο εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο σας ξεναγούμε με τον φωτογραφικό φακό μας, στην ολόλευκη και ξεχασμένη Φλώρινα. 


Χωρίς ρεύμα οι Πρέσπες


Χωρίς ρεύμα από τις 3 σήμερα τα 

Γράμμα από τη Φλώρινα

…για το σφύριγμα του τρένου που δεν ακούγεται!
Γράμμα προς…
Τις αγαπημένες μου φίλες που κατοικούν στη Θεσσαλονίκη. Δεν σας ξέχασα. Είναι όμως πια δύσκολο να σας επισκέπτομαι συχνά. Έχουμε καλύτερους δρόμους, το ξέρω. Αλλά η βενζίνη είναι πολύ ακριβή. Μέχρι 

Πλήρωσαν οι κάτοικοι για πετρέλαιο στο αγροτικό ιατρείο


Οι πολικές θερμοκρασίες και τα άδεια ταμεία του Δήμου Φλώρινας ανάγκασαν τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κάτω Κλεινών να... ζητήσει από μισό ευρώ από τους συγχωριανούς του, προκειμένου να πάρει πετρέλαιο για το αγροτικό 

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της περιφέρειας


Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της περιφέρειάς μας, κατά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής:

Η πίτα του Α.Ο.Φ.


Το Δ.Σ του Α.Ο.Φ καλεί όλους τους φίλους, τα μέλη ,και όλους τους αθλητές του και τις οικογένειες τους στην ετήσια κοπή της Βασιλόπιτας που θα γίνει την Κυριακή  15/1/2012 στις 7 μ.μ. στο  HOTEL ΠΛΕΙΑΔΕΣ.