Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Ο Κ.Χατζηδάκης απαντάει στο Θ.Γερμανίδη για το θέμα του τρένου


Ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Κ.Χατζηδάκης, απάντησε σε ερώτηση του Βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. Φλώρινας Θ.Γερμανίδη σχετικά με την «επαναλειτουργία της γραμμής του ΟΣΕ Θεσ/νίκης / Φλώρινας». Η απάντηση έχει ως εξής: 


3 σχόλια:

  1. θα ήταν χρησιμότερο αν ήταν λίγο πιο συγκεκριμένος ο Χατζηδάκης. Απο τί εξαρτάται ακριβώς η επανέναρξη και για ποιούς λόγους καθυστερεί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ για να πω την αμαρτία μου μ έπιασε η ανάγκη ένα πρωι για κατούρημα ΄Ερχόμουν απο μακριά και δεν αντεχα μέχρι την Μελίτη . Οπότε σταμάτησα στην διασταύρωση Βεύης και διάβασα την περίεργη εκείνη μπλέ ταμπέλα . Ανακατασκευη σιδηροδρομικού δικτύου μπλα μπλα Ανάδοχος ΤΕΡΝΑ χρηματοδώτης ταμείο εθνικων πόρων ποσό 42,5 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΠΟΣΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ?? Μου κόπηκε το κατούρημα . Καλα λεω ρε εγώ εαν είχα μια καφετέρια και είχα σκοπό να την κλείσω δεν θα την ανακαίνιζα πρίν σκέφτομε. Εάν ομως διαχειριζόμουν τα χρήματα κάποιου που ΚΟΙΜΆΤΕ ΟΡΘΙΟΣ λεω ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΡΘΙΟΣ Θα την ανακαίνιζα θα έπειθα τον ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟ χρηματοδότη οτι το μαγαζί δεν πάει καλα παρ ότι ανακαινίστηκε και θα το πουλούσα (παίρνοντας την ΜΙΖΟΥΛΑ ΜΟΥ από τον καινούργιο ιδιοκτήτη ) Σαν Έλληνας πολιτικός δεν σκέφτηκα ε ??? Μήπως λέω και κάποιοι άλλοι ΛΑΜΟΓΙΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ να σκέφτηκαν το ίδιο λες ????
    Όταν τελείωσα το διάβασμα διαπίστωσα ότι είχα κατουρήσει τα παπούτσια μου . Ενας λόγος λοιπόν που σχολιάζω ως ανώνυμος και ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν ξέρω εάν με το κατούρημα έχω διαπράξει κάποιο παράπτωμα ( τι να κάνω να μου σκάσει η φούσκα που λέμε και μείς στην Μελίτη ) Ραγιάδες εάν θέλετε να σας δώσω μια συμβουλή κατουράτε στην ύπαιθρο και θ ανακαλύψετε πολλά λαμογιλίκια και όσο κοιμάστε και αυτοί σας ρίχνουν μία επιπλέων κουβερτούλα τόσο ο καλός ξένος επενδυτής έρχετε κοντά στο σπιτάκι σου ΞΎΠΝΑ ΡΑΓΙΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΈΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή