Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Συλλήψεις για παράνομο τζόγο στη Φλώρινα


Συνελήφθησαν τις βραδινές ώρες χθες, στη Φλώρινα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, δύο (2) ημεδαποί 55 και 51 χρονών, για τη διενέργεια τυχερού παιγνίου σε παιγνιομηχάνημα, τύπου «φρουτάκια».

Το Winter Festival στο Ξινό Νερό


Το Winter Festival Balkan Jazz ΣΗΜΕΡΑ πάει μια βόλτα στο Ξινό Νερό. Στο Bar "Μύθος", στις 10.30 μ.μ ο Χάρης Καπετανάκης, ο Γιάννης Οικονομίδης και ο Μάκης Στεφανίδης θα μας ξεναγήσουν σε

Δεκαήμερη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας


Παράταση της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2012 αναμένεται να δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών, λόγω της διήμερης απεργίας των εφοριακών υπαλλήλων την Πέμπτη και την Παρασκευή.

Συναυλία σύγχρονης ελληνικής μουσικής


ΟΕΕ: Έγκριση νέων προγραμμάτων για το έτος 2012


Ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας μετά την έγκριση του προϋπολογισμού έτους 2012, στο πλαίσιο των οικονομικών του δυνατοτήτων, προχωρά  στην υλοποίηση του κοινωνικού του έργου.
Από το Δ. Σ του Οργανισμού εγκρίθηκαν τα νέα προγράμματα:

Παραλαβή Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας


Καλούνται ότι οι επιτυχόντες των εξετάσεων Μαΐου 2010, Νοεμβρίου 2010 και Μαΐου 2011 του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας να προσέρχονται στα γραφεία της 

Βραδιά γευσιγνωσίας τοπικού οίνου στο Αμύνταιο


Οι Νέοι Επιστήμονες Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αμυνταίου διοργανώνουν βραδιά γευσιγνωσίας τοπικού οίνου, που θα πραγματοποιηθεί  σήμερα στις 8.30 μ.μ., στο 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο


Σήμερα Τετάρτη, 28 Δεκεμβρίου στις 2 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) με θέματα: 

Γουρουνοχαρά στο Φιλώτα


Ο Δήμος Αμυνταίου, η Τοπική Κοινότητα Φιλώτα και όλοι οι σύλλογοι του Φιλώτα διοργάνωσαν τη γιορτή της γουρουνοχαράς. Παρά το τσουχτερό κρύο κάτοικοι και επισκέπτες γεύτηκαν φρέσκο χοιρινό κρέας και γλέντησαν με τους ήχους παραδοσιακής μουσικής.