Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

ΣΗΜΕΡΑ η παρουσίαση του "Winter Festival-Balkan Jazz 2011"



Η οργανωτική επιτροπή του «Winter Festival- Balkan Jazz» σας προσκαλεί στη βραδιά παρουσίασης του προγράμματος των φετινών εκδηλώσεων, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 στις 8.00 μ.μ., στο αποστακτήριο τσίπουρου του Κυριάκου Ζουζέλη, στο Αμμοχώρι Φλώρινας. (Το βρίσκετε ρωτώντας...)
Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσει το party της οργανωτικής επιτροπής με τσίπουρο, παραδοσιακούς μεζέδες και άρωμα χειμώνα, δίπλα στο καζάνι της απόσταξης.
Καλεσμένοι ΟΛΟΙ οι ΦΙΛΟΙ μας !
Υ.Γ. Λόγω ΔΝΤ, προσφορές σε λουκάνικα και μεζεκλίκια είναι ευπρόσδεκτες... 
πατήστε εδώ






D.J.: Φάνης Μαυρουδής
Ηχητική Κάλυψη: Αργ. Στυλιάδης (Stretto Sound)

Καταγγελία για το Ωδείο Φλώρινας


Λάβαμε και δημοσιεύουμε, με κάθε επιφύλαξη για την ακρίβεια των καταγγελιών, την παρακάτω ανώνυμη επιστολή για το Ωδείο Φλώρινας:

Απολογία για μια στερνή γνώση (Μέρος 3ο)

Παρουσίαση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών της Δ.Κωτσαλίδου


Η Λέσχη Ανάγνωσης «Venetia» του ΦΣΦ «Ο Αριστοτέλης», παρουσιάζει τα χριστουγεννιάτικα παραμύθια «Η Νεραϊδούλα και ο Αϊ Βασίλης» και «Το Χελιδόνι που περίμενε τα Χριστούγεννα» της Δόξας Κωτσαλίδου, σήμερα Παρασκευή

Περίσσευμα αγάπης και αλληλεγγύης από τη Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας


Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Συνάντηση συνεργασίας μεταξύ αμπελουργών και οινοπαραγωγών


Ο Δήμος Αμυνταίου διοργανώνει συνάντηση συνεργασίας μεταξύ αμπελουργών και οινοπαραγωγών, που θα πραγματοποιηθεί 

Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού...

190εκ € από το ΕΣΠΑ για τη Δυτική Μακεδονία


Η επικαιροποίηση έργων του ΕΣΠΑ ύψους 984.332.481 € στη χώρα εκ των οποίων 190.528.866 € στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια τριήμερων επαφών, που είχαν στις Βρυξέλλες οι Περιφερειάρχες της χώρας με στελέχη της Ε.Ε. Εκεί βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.
Στη Δυτική Μακεδονία τα έργα που επικαιροποιήθηκαν είναι τα εξής: 

Το ψήφισμα της χθεσινής απεργιακής συγκέντρωσης


Εμείς οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού, δημοσίου δικαίου και ΔΕΚΟ, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 1 Δεκεμβρίου 2011 στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας, και αφού ακούσαμε τους ομιλητές εγκρίναμε το παρακάτω ψήφισμα με τα παρακάτω αιτήματα:

Νέο Δ.Σ. για το Σύλλογο Προστασίας Βεγορίτιδας


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας, κατόπιν των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν στις 12-11-2011. Η σύσταση του νέου Δ.Σ. είναι η εξής:

Εφ. "ΕΘΝΟΣ" - Πρωτοσέλιδο

Γιορτές τσίπουρου στο Δήμο Αμυνταίου



Ο Δήμος Αμυνταίου, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «ΑΜΥΝΤΑΙΑ 2011», διοργανώνει τις Γιορτές Τσίπουρου από τις αρχές μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.