Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Αποθέωση αντιδημοκρατικής και αυθαίρετης συμπεριφοράς εκ μέρους της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, Ζ.Ρίζου, μετά από σχετική υπόδειξη του Ι.Βοσκόπουλου, υπήρξε η άρνησή της

Τι θα μου κάνουν, θα μου τραβήξουν το αυτί;


Προχθές, Δευτέρα 28/11 πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη συνάντηση με το δήμαρχο Φλώρινας κ. Βοσκόπουλο. Η συνάντηση αυτή, "μόλις" 3 εβδομάδες μετά το ποδηλατικό μου ταξίδι στο Υπουργείο Παιδείας, έμελλε να είναι επεισοδιακή.

Άγριος ξυλοδαρμός στο Δήμο Φλώρινας

Συνέντευξη τύπου του Σ.Σαπαλίδη


Συνέντευξη τύπου έδωσε χθες το βράδυ ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Επιμελητηριακή Συνεργασία», Σάββας Σαπαλίδης επαναλαμβάνοντας τους βασικούς άξονες δράσης για την υλοποίηση του προγράμματός του. Αμέσως μετά την εισαγωγική τοποθέτηση η συζήτηση με τους δημοσιογράφους είχε ως κύριο θέμα της τη διαφαινόμενη κόντρα Φλώρινας-Αμυνταίου. Ο Σάββας Σαπαλίδης ξεκαθάρισε ότι αρνείται τη λογική "Βορείων" και "Νοτίων"  και ότι θα 

Απολογία για μια στερνή γνώση (Μέρος 1ο)

Προβολή ταινίας από τους Φοιτητές της Καλών Τεχνών


Ο "Κινηματογραφικός Ξενώνας" των φοιτητών του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών φιλοξενείται στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Φλώρινας στο 2ο όροφο, κάθε Τετάρτη στις 9.30 μ.μ.  Σήμερα, 30 Νοεμβρίου, προβάλλεται η ταινία " το ΑΛΑΤΙ της Γης ".
Υπόθεση:

Παρουσίαση πρώτων βοηθειών σε φοιτητές του Πανεπιστημίου στη Φλώρινα


Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας (Ε.Δ.Ο.Π.), ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη στις 3 το απόγευμα, μετά από πρόσκληση του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών των φοιτητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στη Φλώρινα, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση πρώτων Βοηθειών σε φοιτητές όλων των τμημάτων. Η ομάδα των 100 φοιτητών θα εκπαιδευτεί θεωρητικά και πρακτικά στις Βασικές Πρώτες Βοήθειες.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας


Σήμερα Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, στις 3.30 μ.μ. στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Λαϊκή συνέλευση στον Αετό


Τα προβλήματα των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας και της Τοπικής Κοινότητας Αετού συζητήθηκαν από τους εκπροσώπους του Δήμου Αμυνταίου και τους κατοίκους, σε λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Αετού.

Εφ. "ΗΧΩ" - Πρωτοσέλιδο

Καταστροφή για το λαό όλα τα σενάρια για την Ευρωζώνη!


Αποδέσμευση από την ΕΕ, μονομερής διαγραφή του χρέους με Λαϊκή Εξουσία.
Ολοένα και πιο συγκεκριμένη μορφή παίρνουν τα σενάρια για διαίρεση της ΕΕ και της Ευρωζώνης, με βάση τις διαβουλεύσεις Γαλλίας - Γερμανίας για ένα νέο σύμφωνο δημοσιονομικής πειθαρχίας, κάτω από το βάρος της βαθιάς κρίσης και της ανισομετρίας.