Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Λαϊκή συνέλευση στην Κέλλη για την ύδρευση


Το πρόβλημα της ύδρευσης της Κέλλης συζητήθηκε σε λαϊκή συνέλευση των κατοίκων με 

Ο Β.Καραντζίδης καλεί το Δήμο Φλώρινας σε άρνηση πληρωμής του τέλους ακινήτων


Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Φλώρινας, Βασίλης Καραντζίδης, απέστειλε αίτηση προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της άρνησης πληρωμής του τέλους ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και της προστασίας των πολιτών που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το πληρώσουν. Αναλυτικά η αίτηση:

Ψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας


Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία ο Προϋπολογισμός της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ύψους 79.462.642,00 €.

ΔΑΚΕ "Σπάρτακος"-Νέο Ξεκίνημα: To ορυχείο Αμυνταίου θα κλείσει


Από τη ΔΑΚΕ "Σπάρτακος"-Νέο Ξεκίνημα λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω καταγγελία
·         ΤΟ ΟΡΥΧΕΙΟ  ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ
·         ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ
·   ΟΣΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ         
ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ

Αγορά περιπολικών της ΕΛΑΣ από το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής, με απόφασή του ενέταξε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας–Θράκης 2007-2013 το έργο «Εξοπλισμός υπηρεσιών τροχαίας για την παροχή οδικής ασφάλειας στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας», με προϋπολογισμό 2.000.000€.

Διασυνοριακή συνεργασία για Άτομα με Αναπηρίες


Το Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.με.Α Φλώρινας θα επισκεφθούν αύριο Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 11 π.μ., η Διοικήτρια και Ομάδα εργαζομένων του Κέντρου Αποκατάστασης και Κοινωνικής Φροντίδας από το Μοναστήρι(Bitola) καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων Ατόμων με Αναπηρίες.

Νεκρή αρκούδα κοντά στην Κρυσταλλοπηγή


Mόλις ένα μήνα μετά το προηγούμενο τροχαίο ατύχημα με θύμα μεγάλη θηλυκή αρκούδα, σημειώθηκε χθες το πρωί, περίπου στις 7.30, και νέο τροχαίο ατύχημα  με θύμα μία μικρή αρκούδα και πάλι στον κάθετο άξονα Σιάτιστας-Κρυσταλλοπηγής και συγκεκριμένα στο ύψος του βυρσοδεψείου της ΕΞΠΟΤΑΝ. Η νεαρή αρσενική αρκούδα, ηλικίας 1,5 ετών και βάρους 65 κιλών, χτυπήθηκε θανάσιμα από διερχόμενο όχημα, ενώ ο οδηγός του οχήματος έφυγε χωρίς να ειδοποιήσει την Τροχαία.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα  Τρίτη, 15 Νοεμβρίου  στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: