Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Νέος πρωθυπουργός ο Λουκάς Παπαδήμος




Εντολή για το σχηματισμό κυβέρνησης δόθηκε στον κ. Λουκά Παπαδήμο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μετά από πρόταση των κ.κ. Παπανδρέου, Αντ. Σαμαρά και Γ. Καρατζαφέρη.

To Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στα κύματα της κρίσης


Με αφορμή την πρόσφατη κατάσταση που δημιούργησε η οικονομική κρίση θα ήθελα να εκφράσω μερικές σκέψεις και απόψεις μου σχετικά με το μέλλον του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Πιθανόν κάποιες από αυτές τις σκέψεις να είναι λανθασμένες, είναι όμως σίγουρο ότι με τον καιρό θα είναι ξεπερασμένες.

"Ο Λιποτάκτης ήρωας"


Παιχνίδια με τον Α.Η.Σ Μελίτης


Έσβησε ο σταθμός από λιγνίτη -Απεργία και κατάληψη φορτηγατζήδων στο ορυχείο Αχλάδας και στην αυλή λιγνίτη
Μπλακάουτ σημειώθηκε στον Α.Η.Σ Μελίτης λόγω έλλειψης και κακής ποιότητας λιγνίτη, καθώς οι φορτηγατζήδες που δραστηριοποιούνται στην εξόρυξη λιγνίτη, έχουν προχωρήσει εδώ και πέντε ημέρες σε κατάληψη του ιδιωτικού ορυχείου Αχλάδας και της αυλής του σταθμού της ΔΕΗ.

Κατάργηση του 1ου Σώματος Στρατού?


Στα 2 € τα διόδια Πολυμύλου

Κατά 80 λεπτά του ευρώ μειώθηκε από χθες Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, το αντίτιμο των διοδίων για τα επιβατικά ΙΧ αυτοκίνητα στο σταθμό των διοδίων της Εγνατίας Οδού στον Πολύμυλο Κοζάνης.

Ο Χρ.Ναούμ για τα λιγνιτωρυχεία Αχλάδας


Τοποθέτηση Ναούμ Χρήστου στο Περ. Συμβούλιο 1/11/2011:

Σύσκεψη της Λαϊκής Επιτροπής Φλώρινας για το χαράτσι


Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Φλώρινας, που συγκροτήθηκε με πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, της ΟΓΕ, της ΠΑΣΥ, του ΜΑΣ, της ΠΑΣΕΒΕ, καλεί όλους τους πολίτες και φορείς τη Φλώρινας σε Σύσκεψη, την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου στις 8 μ.μ στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Φλώρινας, για να οργανώσουμε πρακτικά την αντίσταση και την άρνηση πληρωμής του αντιλαϊκού χαρατσιού μέσω της ΔΕΗ.

Ξεκινούν από ΣΗΜΕΡΑ οι άδειες απόσταξης


Ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Αλιείας του Δήμου Φλώρινας, ενημερώνει τους κατόχους αμβυκών (καζανιών) και τους αμπελοκαλλιεργητές, ότι η δίμηνη περίοδος απόσταξης για το έτος 2011 καθορίστηκε από την

Ανακοίνωση της Δημ.Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Αμυνταίου


Η Τηλεθέρμανση λειτούργησε για την περίοδο 2011-2012 στις 15/10/2011.
Πιστή στην υποχρέωσή της απέναντι στους καταναλωτές, σύμφωνα με το άρθρο 7 του κανονισμού σύνδεσης, αλλά και στην σύμβαση που έχει υπογράψει με την ΔΕΗ, για την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας.

Πώς μια 30χρονη κρατούμενη σπουδάζει μέσα από τη φυλακή στο ΤΕΙ Φλώρινας


Δίνει εξετάσεις επανένταξης .Εγκλειστη στον Ελεώνα Θηβών έχει ήδη καταφέρει να "σπάσει" τα δεσμά της κράτησής της. Αρωγοί στην προσπάθειά της να σπουδάσει εννέα καθηγητές του ΤΕΙ Φλώρινας. Τρεις φορές πήγε στις φυλακές αντιπροσωπεία καθηγητών για να εξετάσει την κρατούμενη που σπουδάζει στο τμήμα εμπορικού και ποιοτικού ελέγχου αγροτικών προϊόντων του ΤΕΙ Φλώρινας.

Εφ. "ΗΧΩ" - Πρωτοσέλιδο

Κάθαρση ζητάει το σωματείο «Λυγκηστίς»


Την παρακάτω επιστολή απέστειλε το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΗ "Λυγκηστίς" προς το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ:

ΚΚΕ Φλώρινας: Καμιά αναμονή


Καμιά αναμονή από την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα. Η επιθετική στο λαό αστική προπαγάνδα υπέρ της λεγόμενης «νέας εθνικής κυβέρνησης» στοχεύει να τον εκβιάσει, για να ανεχτεί, αποδεχτεί και να υποταχτεί αμαχητί σε μια πολιτική της πιο άγριας εκμεταλλευτικής σκλαβιάς.