Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Rock Concert by Florine@

Η Florine@ με τη δημιουργική έκφραση των καλλιτεχνών σχολιάζει την κρίση διοργανώνοντας ένα διαδραστικό event με rock μουσική, εικαστικές δημιουργίες και παρεμβάσεις λόγου. 
Ο Φλωρινιώτης συνθέτης Πέτρος Κόζης και η μπάντα του θα παρουσιάσουν την καινούρια τους δουλειά και διασκευές γνωστών τραγουδιών της rock σκηνής. 
Παράλληλα, φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών πάνω σε ένα γιγαντιαίο καμβά θα αποτυπώσουν τον προβληματισμό και την αγωνία τους για όσα συμβαίνουν. 
Παρεμβάσεις λόγου θα πλαισιώσουν τη βραδιά για να κατατεθούν εμπειρίες, ανησυχίες και ιδέες…



Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή, διάθεση και διανομή ναρκωτικών ουσιών


Ο ένας εκ των συλληφθέντων είναι ανήλικος
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στην πόλη της Φλώρινας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, ένας 18χρονος αλλοδαπός και ένας 17χρονος ημεδαπός, για κατοχή, διάθεση και διανομή κάνναβης.

Ξεκίνησε το ποδηλατικό ταξίδι ο Σπ.Καρατζούλης (video)


Ξεκίνησε σήμερα το πρωί το 48ωρο ταξίδι του με προορισμό την Αθήνα ο Σπύρος Καρατζούλης, με μόνο μέσο το ποδήλατό του και στόχο να φτάσει στο Υπουργείο Παιδείας το μεσημέρι της Παρασκευής. Σκοπός του Σπύρου είναι να προβάλλει την ανάγκη

Γ.Λιάνης: Τα κάλαντα θα τα πει χριστουγεννιάτικα ο λαός


«Νομίζω ότι επέστη η ώρα και τα κάλαντα θα τα πει χριστουγεννιάτικα ο λαός. Κατά τη γνώμη μου είναι μια σωστή λύση», δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Λιάνης.

Προτάσεις του Ευ. Στάιου για τα διατηρητέα κτήρια της Φλώρινας


Με επιστολή του προς το δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο Φλώρινας, ο δημοτικός σύμβουλος Ευάγγελος Στάιος κατέθεσε, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του σώματος, προτάσεις για την αξιοποίηση και διάσωση των διατηρητέων κτηρίων της πόλης. 
Αναλυτικά η επιστολή:

Απέχουν οι δικηγόροι της Φλώρινας


Από τα καθήκοντά τους θα απέχουν στις 3 και 4 Νοεμβρίου, ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή, οι δικηγόροι της Φλώρινας στο πλαίσιο διαμαρτυρίας τους για τη «διαρκή και άνευ προηγουμένου προσβολή του πυρήνα συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων των πολιτών με τα προωθούμενα κυβερνητικά μέτρα».

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Προστασίας Βεγορίτιδας


Καλούνται όλα τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας της Βεγορίτιδας στην εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευσή του, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5  Νοεμβρίου 2011 και ώρα 4:30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Άρνισσας. Τα θέματα είναι τα εξής:

Στη μνήμη του Ι. Αντωνόπουλου


Από το δήμο Αμυνταίου λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω απόφαση: 
"Ο συντοπίτης μας Ιωάννης Αντωνόπουλος πρώην πρύτανη του Α.Π.Θ. ο οποίος έχει τιμηθεί από τον Δήμο Αμυνταίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Αμύντας» στις 29 Ιουνίου 2003, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή συγκλονίζοντας όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν και να ωφεληθούν από την κοφτερή σκέψη, την καθαρότητα  του πνεύματος του  αλλά κυρίως τα σταράτα λόγια του.

Εφ. "ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ" - Πρωτοσέλιδο