Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Εβδομάδα λιγνιτών: Αμύνταιο και Μεγαλόπολη ή/ και … Φλώρινα;


Στο τέλος της συμφωνίας για τους λιγνίτες έχει φτάσει η ελληνική κυβέρνηση με την Κομισιόν και εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί – εκτός απροόπτου - το αρχικό πλαίσιο της συμφωνίας. Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων ήδη έχουν φουντώσει τα σενάρια για το ποιες μονάδες θα τεθούν προς πώληση από την πλευρά της ΔΕΗ.

Το θέμα της Αχλάδας στο σημερινό Περιφερειακό Συμβούλιο


Σήμερα Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) με θέματα:

Εργαστήρι Τέχνης για παιδιά από το Φ.Σ.Φ. «Αριστοτέλης»


Το Εικαστικό Εργαστήρι του Φ.Σ.Φ. «Αριστοτέλης» ανακοινώνει ότι θα δημιουργηθεί Εργαστήριο Τέχνης για το παιδικό τμήμα ηλικίας 5 – 8 ετών.

20 χρόνια προσφοράς αίματος στο Αμύνταιο


Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε χθες εορταστική εκδήλωση για τα 20χρονα της Τράπεζας Αίματος της εκκλησίας του Αμυνταίου που λειτουργεί υπό το συντονισμό του αρχιερατικού επιτρόπου Αμυνταίου π.Σεβαστιανού Τοπάλη.

Τελικοί Αγώνες Αθλοπαιδιών


Οι Τελικοί Αγώνες Αθλοπαιδιών Α΄Φάσης Λυκείων, θα πραγματοποιηθούν 

Πρόγραμμα δράσεων της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης στη Φλώρινα


Συνεχίζει τη δράση της η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης στη Φλώρινα με εκπαίδευση στις πρώτες βοήθειες σε διάφορες καιρικές συνθήκες. Το πρόγραμμα των δράσεων ξεκινάει το άλλο Σαββατοκύριακο 5 και 6 Νοεμβρίου και έχει ως εξής: 

Κλείνουν τα Τέμπη έως τις 5 Δεκεμβρίου


Με διακοπές θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στα Τέμπη από την 1 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου, καθώς στο διάστημα αυτό θα γίνουν εργασίες επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


Σήμερα Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: