Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ευρωπαϊκή Τιμητική Διάκριση για το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας


Σημαντική τιμητική διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο πέτυχε το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Το Ίδρυμα είναι ένα από τα δύο Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα που του απονεμήθηκε η ευρωπαϊκή τιμητική διάκριση Diploma Supplement Label – Πιστοποίηση Παραρτήματος Διπλώματος.

Αλλάζει η ώρα


Μία ώρα πίσω θα πρέπει να μετακινηθούν οι δείκτες των ρολογιών την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, καθώς λήγει η εφαρμογή του μέτρου της θερινής ώρας και τίθεται σε ισχύ η χειμερινή.

Σύλληψη για ναρκωτικά και οπλοκατοχή


Συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, ένας 22χρονος ημεδαπός και ένας συνομήλικος του αλλοδαπός για παράβαση του νόμου «περί ναρκωτικών»  και του νόμου «περί όπλων».

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Στρουμφάκια
(The smurfs)

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/10: 17.30 & 19.30
ΚΥΡΙΑΚΗ 30/10: 17.30 & 20.30
ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10: 19.00 & 22.00
ΤΡΙΤΗ 1/11: 21.00

Γιορτή Πίτας και Μελιού στο Λέχοβο (φωτορεπορτάζ)

Υπεγράφη συμφωνία για τη διασφάλιση ποιότητας του αέρα


Συμφωνία για την εποπτεία του δικτύου ποιότητας της ατμόσφαιρας στη δυτική Μακεδονία συνυπέγραψαν ο περιφερειάρχης Γιώργος Δακής και ο γενικός διευθυντής παραγωγής της ΔΕΗ ΑΕ Γιάννης Κοπανάκης.

Kρίση χρέους. Υπάρχει λύση.


Δεδομένων των εξαιρετικά δύσκολων στιγμών, που περνά η Ελλάδα αλλά και λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης η Ευρώπη στο σύνολο της και ενώ βρισκόμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι πολύ σημαντικών αποφάσεων, τόσο για την δύσμοιρη χώρα μας, όσο και για την πορεία της ευρωζώνης και του κοινού μας νομίσματος, κρίνω σκόπιμο, να κοινοποιήσω στο ευρύ κοινό για άλλη μια φορά τις απόψεις μου, για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους και δανεισμού, η οποία μας εξουθενώνει τα τελευταία δύο χρόνια και έχει οδηγήσει σε σοβαρή απώλεια μέρους της εθνικής μας κυριαρχίας.

Ο Δήμος Αμυνταίου για το «Καλάθι προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας»


Ο Δήμος Αμυνταίου θέλοντας να συμβάλλει στη διαμόρφωση του Επιχειρησιακού Σχεδίου για το «Καλάθι προϊόντων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας» πραγματοποίησε σύσκεψη με την Ε.Α.Σ. Αμυνταίου και εκπροσώπους των κτηνοτρόφων της περιοχής.