Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Γ.Λιάνης: "Μικρά μεγέθη η Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ." (συνέντευξη στο real fm)


Την άποψη ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουν άλλο μέτρο κατά του κόσμου, εξέφρασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιώργος Λιάνης, μιλώντας στον real fm και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. «Είναι σε τραγική θέση οι συνάδελφοι μου στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οι νέοι ιδίως. Ειλικρινά τους καταλαβαίνω».

Πορεία διαμαρτυρίας από τους φοιτητές Δημοτικής Εκπαίδευσης


Πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Φλώρινας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι οι φοιτητές του Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, εκφράζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την αγανάκτησή τους «στις απαράδεκτες και αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης για την Παιδεία».

Αιχμές Ν.Παπαχρήστου εναντίον Κ.Θεοδωρίδη με αφορμή το γήπεδο Αμυνταίου

Οι εργασίες συντήρησης του γηπέδου Αμυνταίου είναι αυτήν τη φορά η αφορμή για αιχμές απο την πλευρά Ι.Ιωσηφίδη εναντίον του  Κ.Θεοδωρίδη. Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από δελτίου τύπου του Δήμου Αμυνταίου που αναφέρεται σε δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου Νικ.Παπαχρήστου:

Ε.Β.Ε. Φλώρινας: Ο μεγάλος ΑΠΩΝ!


Δυσάρεστη έκπληξη και πολλά ερωτηματικά δημιούργησε η απουσία του προέδρου του Ε.Β.Ε. Φλώρινας Α.Αριστείδου, αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας της παράταξής του από τις χθεσινές κινητοποιήσεις. Σε μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση που

Αναβολή λόγω απεργιών


Η αποχή των δικηγόρων είναι η αιτία μιας ακόμα αναβολής στην εκδίκαση της υπόθεσης της εκδότριας της εφημερίδας "ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ", Ντόρης Κουτουράτσα. Όπως είναι γνωστό μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση υπέβαλε εναντίον της ο Ι.Βοσκόπουλος, τέως Νομάρχης και νυν Δήμαρχος Φλώρινας.

Μέτρα εναντίον του "πλιάτσικου"

Να γίνουμε ξανά ο λαός του «ΟΧΙ» ανατρέποντας την κυβέρνηση δωσίλογων


Η Ευρώπη εξωτερικώς μας περικύκλωσε με εχθρούς. Εσωτερικώς μας κατέστρεψε οικονομικώς.
Τώρα ζητά την απαλλοτρίωση της ελληνικής γης και τον εξανδραποδισμό των ελλήνων.
Το σχέδιο ήταν ανάγλυφο: Ταΐζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και στέλνουμε το λογαριασμό στο έθνος.
ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ:
«Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Προθεσμία 40 ημερών για την πληρωμή του τέλους ακινήτων


Προθεσμία 40 ημερών από την έκδοση του λογαριασμού θα έχουν οι φορολογούμενοι για την πληρωμή μαζί με το λογαριασμό του ρεύματος, του ενιαίου τέλους ακινήτων, όπως προβλέπει απόφαση του αναπληρωτή Yπουργού Οικονομικών, Παντελή Οικονόμου.

Εκδήλωση από την Ένωση Φιλολόγων Φλώρινας


Η Ένωση Φιλολόγων Ν.Φλώρινας διοργανώνει ΣΗΜΕΡΑ, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στις 6 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του 2ου Γυμνασίου Φλώρινας εκδήλωση με θέμα: 
"Η Διδασκαλία των Φιλολογικών Μαθημάτων της Α' Λυκείου στο Νέο Σχολείο Σύμφωνα με το Νέο Πρόγραμμα Σπουδών".

Ομιλία Ι.Μπάτσιου στη χθεσινή συγκέντρωση


Κατά τη διάρκεια της χθεσινής απεργιακής συγκέντρωσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, Ι.Μπάτσιος έκανε την παρακάτω δήλωση:

Εκδήλωση για την οστεοπόρωση στο ΚΑΦΚΑ Αμυνταίου


Η οστεοπόρωση από την πλευρά της συμπτωματολογίας, είναι συνήθως, ένα σιωπηλό νόσημα, ιδίως στα αρχικά της στάδια. Αυτό έχει σαν συνέπεια την καθυστερημένη διάγνωση. Υπό αυτήν την προϋπόθεση πρέπει να προλαμβάνεται και να αντιμετωπίζεται έγκαιρα πριν εκδηλώσει κατάγματα.

Το Ψήφισμα της χθεσινής απεργιακής συγκέντρωσης


Εμείς οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού, δημοσίου δικαίου και ΔΕΚΟ, οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι, οι επιχειρηματίες, οι φοιτητές και οι νέοι που συγκεντρωθήκαμε σήμερα 19 Οκτωβρίου 2011 στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας, και αφού ακούσαμε τους ομιλητές εγκρίναμε το παρακάτω ψήφισμα με τα παρακάτω αιτήματα:

Πυρετώδης προετοιμασία του Χρ.Τίτα για τον Κλασσικό Μαραθώνιο


Πυρετώδης είναι η προετοιμασία του αθλητή του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ, Χρ.Τίτα, για τη συμμετοχή του στον 29ο Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου.  

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών


Σήμερα Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης: