Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Συμβολική κατάληψη στα γραφεία Εκπαίδευσης (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ - Φωτορεπορτάζ)

Πορεία προς την Π.Ε.Φλώρινας έκαναν πριν από λίγο εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων και συλλόγων και διαμαρτυρόμενοι πολίτες. Στην είσοδο των γραφείων

Απεργιακή συγκέντρωση στη Φλώρινα (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ – Φωτορεπορτάζ)

Μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση από εργαζόμενους, συνδικάτα και συλλόγους της Φλώρινας πραγματοποιείται από τις 11 σήμερα το πρωί, στην κεντρική πλατεία της πόλης, συμμετέχοντας μ’ αυτόν τον τρόπο στη 48ωρη πανελλαδική απεργία. Τα εργατικά συνδικάτα  οι σύλλογοι και οι διαμαρτυρόμενοι

Συνεχίζουν την απεργία οι δικηγόροι της Φλώρινας

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας συνήλθε χθες σε Γενική Συνέλευση, κατά την οποία και αποφάσισε ομόφωνα τη συνέχιση της αποχής των μελών του από τα καθήκοντά τους έως και την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

"Πολιτιστικό Τρίγωνο Γκαμπριέλας Σάινερ"

Είναι Ντροπή…


Φάλαγγες φορτηγών με πινακίδες Βουλγαρίας μεταφέρουν κάθε μέρα λιγνίτη από την Βουλγαρία στην Μελίτη και άλλα τόσα κουβαλάνε λιγνίτη Τουρκίας από το λιμάνι της Θεσ/νίκης για να λειτουργήσει ο λιγνιτικός Σταθμός της Μελίτης που είναι ο πιο σύγχρονος και λιγότερο ρυπογόνος.

"Χτίζει ανώγεια και κατώγεια"..

Συλλαλητήριο από τους φοιτητές Δημοτικής Εκπαίδευσης



Χθες, Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 11π.μ., πραγματοποιήθηκε Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Φλώρινας όπου εκφράστηκε συνολικά η αγανάκτηση των φοιτητών όσον αφορά τις απαράδεκτες και αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης για την Παιδεία:

Κλειστά ΣΗΜΕΡΑ τα καταστήματα του Αμυνταίου


«Κλείνουμε για μια μέρα όλα τα καταστήματα της πόλης μας την Τετάρτη 19 Οκτώβρη, για να μην κλείσουμε για πάντα»!!!
Με το σύνθημα αυτό, ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου με ομόφωνη απόφασή του αποφάσισε να συμμετάσχει στην Πανελλαδική κινητοποίηση, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση των ελεύθερων επαγγελματιών και όλων των υγιών

"Λυγκηστίς": Γιατί πάλι η Φλώρινα το πειραματόζωο της ενεργειακής πολιτικής;


Ραγδαίες οι εξελίξεις στα θέματα της ενέργειας στον νομό μας μετά από την δημοσιοποίηση των σεναρίων που προωθεί η κυβέρνηση για την πώληση των μονάδων ΑΗΣ Αμυνταίου. Σενάρια τα οποία επιβεβαιώθηκαν και δια στόματος Υπουργού στην πρόσφατη επίσκεψή του στο λεκανοπέδιο της Δυτικής Μακεδονίας, ποια είναι τελικά η απόφαση κανείς ακόμα δεν γνωρίζει.

Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της "Ημέρας της Αστυνομίας"


ΑΥΡΙΟ Πέμπτη 20 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί ο επίσημος εορτασμός της Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου.

Εφ. "ΗΧΩ" - Πρωτοσέλιδο

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα  Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου  στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: