Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Νέο Δ.Σ. για το Φ.Σ.Φ. "Ο Αριστοτέλης"


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Φ.Σ.Φ. "Ο Αριστοτέλης" και έχει ως εξής:

Αυτή η... ομορφιά

Κλειστά τα τελωνεία Νίκης και Κρυσταλλοπηγής


Κλειστά από σήμερα είναι  τα τελωνεία στους συνοριακούς σταθμούς Νίκης και Κρυσταλλοπηγής, λόγω της  απεργίας που έχουν κηρύξει οι τελωνειακοί, αντιδρώντας στην επίσπευση της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών.

Σύλληψη για μεταφορά λαθρομετανάστη στην Κρυσταλλοπηγή


Χθες τις απογευματινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, συνέλαβαν αλλοδαπό για μεταφορά μη νόμιμου  μετανάστη.

Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού...

Εγγραφή στο μητρώο αγροτών της ΕΑΣ Αμυνταίου


Όλοι οι παραγωγοί πρέπει να υποβάλουν στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αμυνταίου το έντυπο για την εγγραφή τους στο Μητρώο Αγροτών για το έτος 2011. Η προσέλευση των παραγωγών στην Ένωση είναι υποχρεωτική από την Δευτέρα 17/10/2011 και μέχρι τις 31/10/2011, για όλους όσους υπέβαλαν δήλωση ΑΕΕ 2011. 

ΣΗΜΕΡΑ η πληρωμή οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΓΑ


Σήμερα, Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα 

Προτάσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων απελευθέρωσης της Φλώρινας


Χρονιά – ορόσημο για την ιστορία της Φλώρινας αποτελεί το 2012, καθώς συμπληρώνονται 100 χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον Τουρκικό ζυγό.

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

" Νιώθεις πατριώτη τι εχθρός / ήτανε τούτος ο παλιολαός"


Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 12 Οκτώβρη 2011, η Λαϊκή Συσπείρωση Φλώρινας επανέφερε την πρότασή της για την άμεση έναρξη κινητοποιήσεων και με πρωτοβουλία του Δήμου Φλώρινας

Σύσκεψη για τη λήψη προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων αντιμετώπισης Χιονοπτώσεων – Πλημμυρών


Σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας  με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Δ.Ηλιάδη, των Δημάρχων Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών και των αρμοδίων φορέων της περιοχής.