Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Το γιοφύρι των υποσχέσεων...

Εικόνα εγκατάλειψης παρουσιάζει το ιστορικό κέντρο της Φλώρινας


Εικόνα εγκατάλειψης και άναρχης δόμησης παρουσιάζει το ιστορικό κέντρο της Φλώρινας. Δεκάδες κτίσματα του 19ου αιώνα είναι υπό κατάρρευση και πολυώροφες πολυκατοικίες αμφιβόλου αισθητικής «σφηνώνονται» ανάμεσά τους.

Ο φανταστικός… φίλος του παιδιού μου


Είναι αόρατος και όμως υπάρχει! Απλός θνητός ή με υπερδυνάμεις, φιλικός ή πειραχτήρι, όμορφος ή εκκεντρικός ο φανταστικός φίλος του παιδιού σας είναι εδώ και στον δικό του κόσμο είναι πέρα για πέρα αληθινός.  

Ορέ, δεν ματάγινε!!!

Με 0.95 το λίτρο το πετρέλαιο θέρμανσης


Με 0.95 λεπτά το λίτρο αναμένεται να προμηθευτούν οι κάτοικοι της Φλώρινας το πετρέλαιο θέρμανσης από τις 14 Οκτωβρίου που ξεκινάει επίσημα η διανομή του πετρελαίου.

Υποβολή δηλώσεων συγκομιδής από τους αμπελουργούς


Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι,  σύμφωνα με την 286839/02-04-2009 ΚΥΑ (άρθρο 13) Δυναμικό παραγωγής οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου όλοι οι αμπελοκαλλιεργητές  είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Δηλώσεις Συγκομιδής  το αργότερο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2011.

Ανακλήθηκε μουχλιασμένο «τσάι με λεμόνι»


Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπίστωσε την ύπαρξη ευρωτίασης (μούχλα) σε κλειστή συσκευασία μη ανθρακούχου ποτού ύστερα από μακροσκοπικό έλεγχο.

Απέχουν από ΣΗΜΕΡΑ οι δικηγόροι


Σε πενθήμερη αποχή από σήμερα Πέμπτη 13 έως την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου κατέρχονται τελικά οι δικηγόροι της χώρας μετά την άκαρπη συνάντησή τους με τον υπουργό Δικαιοσύνης Μ.Παπαϊωάννου.

Ολοκληρώθηκε η 2η φάση του DrosopigiRace SemiMarathon


Σε ένα απόλυτα χειμερινό τοπίο - με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 6 οC και με πυκνή ομίχλη να καλύπτει τις κορυφές του Βιτσίου - ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στη Δροσοπηγή Φλώρινας η δεύτερη φάση του Drosopigirace με τον αγώνα Semimarathon.
Σε μια από τις πιο απαιτητικές διαδρομές mountainbike, οι 53 αθλητές “απόλαυσαν” άφθονη λάσπη, κρύο και μερικοί “τυχεροί” παροδική χιονόπτωση στα 1330m.

Εξετάσεις για Μαύρες ζώνες και 1ο DAN στον Α.Σ."Παγκράτιον"


Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. «Παγκράτιον» έγιναν εξετάσεις για Μαύρες ζώνες και 1ο DAN της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε για τους αθλητές της Βόρειας Ελλάδας. Πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής ήταν ο πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας και διεθνής διαιτητής Πανετσίδης Νικόλαος.