Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Διακοπή ρεύματος ΑΥΡΙΟ σε χωριά της Φλώρινας


Διακοπή στην ηλεκτροδότηση, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών, προγραμμάτισε η Δ.Ε.Η για ΑΥΡΙΟ  Κυριακή 9 Οκτωβρίου, από τις 8π.μ.-2μ.μ στις Τοπικές Κοινότητες:

Όνειρα σε εφεδρεία

Συνάντηση των Δ.Σ. των συνδικαλιστικών οργανώσεων του Ν.Φλώρινας


Το Εργατικό Κέντρο Νομού Φλώρινας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Φλώρινας διοργανώνουν  AΥΡΙΟ Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 11π.μ., στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Φλώρινας, συνάντηση των Διοικητικών Συμβουλίων συνδικαλιστικών οργανώσεων όλων των κλάδων του νομού με θέμα:

Εγκαίνια Χώρου Πολιτισμού στις Πρέσπες


ΣΗΜΕΡΑ Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ, θα γίνουν τα εγκαίνια του Χώρου Πολιτισμού που λειτουργεί στο κτήριο της παλιάς Κοινοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού, από το Δήμο Πρεσπών και το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών. 

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Η επόμενη ταινία που θα προβληθεί από την την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ: CAPTAIN AMERICA
(THE FIRST AVENGER: CAPTAIN AMERICA)

SemiMarathon Mountainbike ΑΥΡΙΟ στη Δροσοπηγή


Σε απόλυτα φθινοπωρινό περιβάλλον και με περισσότερα από 150km ορεινών διαδρομών στο Drosopigi Mountainbike Park θα ολοκληρωθεί η δεύτερη φάση του DrosopigiRace αύριο Κυριακή 9 Οκτωβρίου στη Δροσοπηγή Φλώρινας. 

Η Νεολαία ΠΑ.ΣΟ.Κ. σχετικά με την Τρόικα και τις Συλλογικές Διαπραγματεύσεις


Η Νεολαία ΠΑΣΟΚ εκφράζει την αντίθεσή της στην προκλητική απαίτηση των εκπροσώπων της Τρόικα για αναθεώρηση του πλαισίου ελάχιστης προστασίας των εργαζομένων. Είναι λογικές που καταργούν στην ουσία την Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας και δυναμιτίζουν τις συλλογικές διαπραγματεύσεις των κοινωνικών εταίρων. 

Το ΚΚΕ Φλώρινας για την κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας


Η κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που έβαλαν μπροστά κυβέρνηση και τρόικα, είναι πράξη πολέμου κατά της εργατικής τάξης. Χτυπάνε και το τελευταίο οχυρό των εργατικών δικαιωμάτων, την τελευταία γραμμή άμυνας που διαθέτει ο εργαζόμενος απέναντι στην εξουσία του κεφαλαίου. Η επιδίωξη να καταργηθεί ακόμα και ο κατώτερος μισθός, που σήμερα ανέρχεται μόλις στα 750 ευρώ και αυτά μικτά και ότι άλλο προβλέπει η Εθνική Σύμβαση, είναι πρόκληση που πρέπει να πάρει απάντηση. Χτυπάνε την καρδιά της εργατικής τάξης, επιδιώκουν να τη ρίξουν στα Τάρταρα. Και αυτό η εργατική τάξη δεν πρέπει να το επιτρέψει.