Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Στο Συνεταιρισμό Αλώνων επιχειρεί να απαντήσει ο Ι.Βοσκόπουλος


Ο Δασικός Συνεταιρισμός Αλώνων με σημερινή του ανακοίνωση κατήγγειλε το Δήμαρχο Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλο για εκδικητική συμπεριφορά όπως μπορείτε να δείτε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Στην καταγγελία αυτή επιχειρεί ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να απαντήσει ο Ι.Βοσκόπουλος με δελτίο τύπου που δημοσιεύτηκε μόνο στο επίσημο site του Δήμου και το οποίο αναδημοσιεύουμε για λόγους αντικειμενικής ενημέρωσης των αναγνωστών της Florine@, αφού το Γραφείο Τύπου του Δήμου συνεχίζοντας την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ τακτική του, εξακολουθεί να μη μας στέλνει δελτία τύπου. Ολοκληρώνοντας την παρατήρησή μας για το "Γραφείο Τύπου" του Δήμου Φλώρινας θέλουμε να τους ενημερώσουμε, ότι το "είθισται" σημαίνει "συνηθίζεται", οπότε το "είθισται συνήθως" είναι παράδειγμα κακοποίησης της ελληνικής γλώσσας. 
Διαβάστε την απάντηση του Ι.Βοσκόπουλου:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! "Οχυρωματικά έργα" στην οδό Ι.Καραβίτη?


Από φίλο αναγνώστη της Florine@ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας:

Πόσο κοστίζει ένας καφές?


Ο καφές ίσως είναι η μόνη μικρή, καθημερινή απόλαυση που έχει μείνει για λίγο ακόμη στη ζωή μας, η οποία δίνει χρώμα στην δύσκολη κατά τα άλλα καθημερινότητα του καθενός, αφού συνδυάζεται με τις κοινωνικές επαφές, την παρέα ή τα ψώνια μας.
Για πόσο όμως, αφού στον πεζόδρομο της Φλώρινας τιμάται 3 ή και 3,50€; 

Ο Δασικός Συνεταιρισμός Αλώνων καταγγέλλει τον Ι.Βοσκόπουλο για "εκδικητική στάση"


Ο Δασικός Συνεταιρισμός Αλώνων Φλώρινας εκπροσωπεί πολλές οικογένειες (αριθμεί 40 μέλη) και βοηθάει να κρατιέται ζωντανό το μικρό, ορεινό χωριό μας.
Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την άδικη και άνιση μεταχείριση και συμπεριφορά εκ μέρους του Δημάρχου και της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας έναντι του Συνεταιρισμού μας.

Η μπάντα του Τιτανικού…


Όλοι μας, περίπου, ξέρουμε την ιστορία με τη μπάντα του βυθιζόμενου Τιτανικού, που συνέχιζε να παίζει νοσταλγικά Βιενέζικα βαλς στο σαλόνι της 1ης θέσης του υπερωκεάνιου.
Κι ενώ το μηχανοστάσιο και οι καμπίνες στο αμπάρι της φτωχολογιάς είχαν πλημμυρίσει απ’ τα παγωμένα νερά του Ατλαντικού, ο υπερόπτης και ψιλοαφελής καπετάνιος, με τους ψηλομύτες αριστοκράτες της Αγγλίας, απολάμβαναν τις μελωδίες της ορχήστρας!
Πιθανόν, κάποιοι θαύμαζαν από κάποιο φινιστρίνι του σαλονιού και το φεγγάρι που αντιφέγγιζε στο σκοτεινό Ατλαντικό.
Φυσικά, δεν άργησε το τραγικό τέλος του καταποντισμού του σκάφους …μετά δικαίων και αδίκων! Κι έγινε ιστορία αποφυγής αλαζονείας, αφέλειας και βλακείας!
Δεν ξέρω γιατί αυτόματα κι ασυναίσθητα συνέδεσα τα «ΠΡΕΣΠΕΙΑ» με τις φανφάρες τους – έστω και με λιτό προϋπολογισμό φέτος- με την Φλώρινα και τη μισοβυθισμένη οικονομικά Ελλάδα μας.

Συνεχίζονται οι καταλήψεις σε σχολεία της Φλώρινας


Συνεχίζονται για δεύτερη εβδομάδα οι καταλήψεις των σχολικών κτηρίων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Φλώρινα.

Προκήρυξη υποτροφιών για φοιτητές


Ο ΟΤΕ και η COSMOTE προκηρύσσουν το πρόγραμμα Υποτροφιών για την Ελληνική Περιφέρεια για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012, για δεκαπέντε πρωτοετείς φοιτητές Ελληνικών Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, με στόχο την ενίσχυση των πανεπιστημιακών σπουδών τους. 

Γενική συνέλευση ΣΗΜΕΡΑ του Φ.Σ.Φ. "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φ.Σ.Φ. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ» καλεί τα μέλη του σε τακτική Γενική Συνέλευση, ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στην αίθουσα θεάτρου του Συλλόγου, με θέματα:

Έρχεται από ΣΗΜΕΡΑ η φοροκάρτα


Από τη «φοροτρέλα» των αποδείξεων στη φοροκάρτα. Από σήμερα ∆ευτέρα 3 Οκτωβρίου οι τράπεζες θα ξεκινήσουν σταδιακά να χορηγούν δωρεάν την «κάρτα αποδείξεων» που προετοίµαζε για αρκετούς µήνες η Γενική Γραµµατεία Πληροφοριακών Συστηµάτων του υπουργείου Οικονοµικών.

Ο Άρης Λόφων νικητής του ντέρμπι με το Αρμενοχώρι


Ο Άρης Λόφων ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Φλώρινας, ο οποίος επικράτησε με 2-1 επί του Ηρακλή Αρμενοχωρίου. 
Τα αποτελέσματα: