Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Το υψόμετρο του Νυμφαίου ανέβασε την αδρεναλίνη στη Συνεδρίαση του Δ.Αμυνταίου (video)


Στην ιστορική έδρα του Δήμου Αμυνταίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Νίκειου Σχολής στο Νυμφαίο, πραγματοποιήθηκε χθες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμυνταίου.

Νέα φωτιά στον Αγ.Βαρθολομαίο (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν τη στιγμή νέα φωτιά που ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στον Αγ.Βαρθολομαίο Φλώρινας. 

Ι.Μιαούλης: "Απαράδεκτη η χθεσινή κατάσταση στον κάμπο της Φλώρινας" (video)

Δηλώσεις για την απαράδεκτη κατάσταση που δημιουργήθηκε χθες το απόγευμα σε πολλές αγροτικές περιοχές της Φλώρινας λόγω της ανεξέλεγκτης καύσης των καλαμιώνων έκανε ο υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας Ι.Μιαούλης. Δείτε το σχετικό video

Γιατί δεν πρέπει να χρεοκοπήσει η χώρα


Το τελευταίο διάστημα είμαστε μάρτυρες μιας πρωτόγνωρης κατάστασης! Το ένα οικονομικό χαστούκι διαδέχεται το άλλο και δεν προλαβαίνουμε ούτε ανάσα να πάρουμε! Ο κόσμος γνωρίζει λίγα για τα οικονομικά γενικά, παραπληροφορείται και έτσι προσπαθεί να μετριάσει την αγωνία και τους φόβους του, ρωτώντας αυτούς που θεωρεί επαΐοντες, ειδικούς!

Συνεδριάζει ΑΥΡΙΟ η Επιτροπή για τα ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ


Αύριο Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης Φλώρινας με θέμα:

Λ.Μίχος: «Λιάνηδες και Θεοδωράκηδες εμπορεύτηκαν ειδήσεις και πολιτισμό»


Kαταπέλτης εναντίον εκείνων που επενδύουν στην κατάρρευση του πολιτικού συστήματος, επιδιδόμενοι σε έναν άκρατο λαϊκισμό, είναι με τη συνέντευξή του στη «metro» ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λάμπρος Μίχος. Μάλιστα, δεν διστάζει να αναφερθεί σε συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως τον πρώην υπουργό Γ. Λιάνη και το γνωστό μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για το βίο και την πολιτεία τους

Απλήρωτοι για έναν ολόκληρο χρόνο!!

Σύλληψη για ναρκωτικά και όπλα στη Φλώρινα


Συνελήφθη χθες το βράδυ στη Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, 37χρονος αλλοδαπός για παραβάσεις του νόμου «περί ναρκωτικών» και «περί όπλων».

Έβησαν οι φωτιές στον κάμπο της Φλώρινας


Σε εφτά διαφορετικά σημεία ξέσπασαν χθες το απόγευμα πυρκαγιές στο νομό Φλώρινας, χωρίς όμως να απειληθούν  κατοικημένες περιοχές. 

Μάθαμε κάτι που ήδη ξέραμε!!

Ξεκινάει ΣΗΜΕΡΑ το πανηγύρι του Αμυνταίου


Όπως κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται η εμποροπανήγυρη του Αμυνταίου, η οποία θα ξεκινήσει ΣΗΜΕΡΑ Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου.

Στον "Αρκτούρο" οι αρκούδες, οι λύκοι και οι αλεπούδες του ζωολογικού του Σέιχ Σου


Τη μεταφορά των ζώων άγριας πανίδας (αρκούδες, λύκους και αλεπούδες) του ζωολογικού κήπου του Σέιχ Σου στο περιβαλλοντικό κέντρο της οργάνωσης “Αρκτούρος”, στο Νυμφαίο της Φλώρινας, έχει αποφασίσει η δημοτική αρχή της Θεσσαλονίκης, η οποία σχεδιάζει τη ριζική αλλαγή της φυσιογνωμίας του ζωολογικού κήπου.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών


Σήμερα Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας διάταξης:

Ένας "Κόσμος Νέος"


Ο χΩρος 18 σας προσκαλεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011, στις 12.30 το μεσημέρι, στα εγκαίνια της έκθεσης εγκαταστάσεων και σχεδίων με τίτλο «Κόσμος Νέος». Στην έκθεση συμμετέχουν με πρόσφατες δουλειές τους τρεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες: ο Χάρης Κοντοσφύρης, ο Νίκος Τρανός και ο Παντελής Χανδρής. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει ο Σταύρος Παναγιωτάκης και η διάρκεια της είναι μέχρι 25 Οκτωβρίου 2011.