Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Νεότερα για τις φωτιές (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε πριν από λίγη ώρα η φωτιά σε δασική περιοχή της Κέλλης, ενώ σβήστηκε αυτή στην Κολχική. Μέχρι αυτήν τη στιγμή η Πυροσβεστική Υπηρεσία Φλώρινας

Εφτά πυρκαγιές στην περιοχή της Φλώρινας (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Εφτά πυρκαγιές εκδηλώθηκαν πριν από λίγη ώρα και σχεδόν ταυτόχρονα στην ευρύτερη περιοχή της Φλώρινας.

Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση της Ντ.Δοσίου από το Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας


Δελτίο τύπου απέστειλε πριν από λίγο  ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας και μας πληροφορεί ότι: 
Στις 22 Σεπτεμβρίου 2011 ο κ.Ηλιάδης απέστειλε επιστολή προς την κα Δοσίου, με την οποία γνωστοποιούσε πως δεν κάνει δεκτή την παραίτησή της. Αναλυτικά η επιστολή:

Ποιος θα υπερασπισθεί τον δεινοπαθούντα πολίτη αυτής της άμοιρης χώρας από τη συνδικαλιστική ασυδοσία?


Σήμερα εισερχόμενος στην πατρίδα μας, στο Συνοριακό Σταθμό της Νίκης, γνώρισα, την ασυδοσία της συνδικαλιστικής ελευθερίας! Μαζί με εκατοντάδες Έλληνες Πολίτες καθώς

Τα παραλειπόμενα μιας συνέντευξης...

Συνέντευξη τύπου του Ι.Ιωσηφίδη


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ χθες το πρωί ο δήμαρχος Αμυνταίου Ι.Ιωσηφίδης αναφερόμενος στα ζητήματα ενέργειας και τις σχέσεις του Δήμου με τη ΔΕΗ. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω την τοποθέτησή του:

Σαν το γεφύρι της Άρτας...

Οι πρόσκοποι ευχαριστούν τον Κ.Ρόζα



Περιφερειακή Εφορία Φλώρινας 

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήριο προς τον κ. Ρόζα Κωνσταντίνο

«Πρεμιέρα» στο 1 € για το πετρέλαιο θέρμανσης


Με τιμή από 0,98 έως 1 € το λίτρο, κατά μέσο όρο, θα ξεκινήσει να διατίθεται το πετρέλαιο θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου, έναντι 65 - 70 λεπτών πέρυσι την αντίστοιχη περίοδο, σύμφωνα με όσα ανέφεραν σε συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων - Εμπόρων Καυσίμων.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


Σήμερα Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, στις 5 μ.μ. στην Ιστορική Έδρα του Δήμου Αμυνταίου το Νυμφαίο, στη Νίκειο Σχολή, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Σε διακρατικό πρόγραμμα συνεργασίας η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας


Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στη Βαλένθια της Ισπανίας απειλώντας μια πυκνοκατοικημένη περιοχή κοντά στον ποταμό Γκουανταλαβιάρ. Το ηλεκτρονικό κέντρο πληροφόρησης που έχει δημιουργηθεί στην πόλη στέλνει επείγον σήμα σε αντίστοιχα κέντρα στην Ιταλία, την Ελλάδα, τη Γαλλία, τη Σλοβενία, την Κροατία, την Αλβανία, την Κύπρο και τη Μάλτα, ζητώντας βοήθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασης. Από τις γειτονικές χώρες καταφθάνουν πυροσβεστικά αεροπλάνα, ενώ ειδικοί τρίτων χωρών στις τηλεπικοινωνίες και την εφαρμογή σεναρίων αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων συντονίζουν τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς. 

Το ΠΑΜΕ για την ιδιωτικοποίηση λιγνιτικών σταθμών της ΔΕΗ


Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με την συνέντευξη που έδωσε ο αρμόδιος υπουργός Παπακωνσταντίνου, επιβεβαίωσε ότι προχωρούν ακάθεκτοι στην ολοκληρωτική ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, αλλά και ολόκληρου του τομέα της Ενέργειας. 

Εφ. "ΗΧΩ"