Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Η Π.Βρυζίδου πρόεδρος της Π.Ε.Δ.


Η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου είναι και επίσημα, πλέον, η πρώτη πρόεδρος ης Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας.

Παραιτήθηκε η Ντ.Δοσίου από το Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας


Ιδιαίτερα δυσάρεστη εξέλιξη για το Ωδείο της Φλώρινας αποτελεί η υποβολή παραίτησης της Ντάνης Δοσίου από το Διοικητικό Συμβούλιο. Με μία εξαιρετικά λιτή δήλωση, η κορυφαία βιολονίστα παραιτήθηκε χθες από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. χωρίς να αναφερθεί στους λόγους που την ώθησαν σ’ αυτήν την πράξη.

Πολύ φτωχή η παρουσία του επιμελητηρίου Φλώρινας

ΣΗΜΕΡΑ η εκλογή Προέδρου στην Π.Ε.Δ.

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μ.μ. στα γραφεία της Π.Ε.Δ.  το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας με μοναδικό θέμα, την εκλογή προέδρου, αντιπροέδρου, γραμματέα, καθώς και μελών Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ε.Δ.

Απεργούν οι δάσκαλοι ΣΗΜΕΡΑ


Την πραγματοποίηση 24ωρης προειδοποιητικής απεργίας σήμερα 22 Σεπτεμβρίου αποφάσισε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, διαμαρτυρόμενη για τις νέες περικοπές στις αποδοχές των εκπαιδευτικών, τα κενά που θα υπάρξουν στα σχολεία σε προσωπικό και τις ελλείψεις σχολικών βιβλίων.

Οι ΕΝ ΦΛΩ στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων


Η Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων με την έκθεση – δράση «Οι συλλέκτες της τελευταίας ημέρας» ολοκληρώνει ένα μεγάλο κύκλο παράλληλων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν, από τον Απρίλιο έως το Σεπτέμβριο, με επιτυχία στο πλαίσιο της έκθεσης «Η Συλλογή Γιώργου Οικονόμου».

Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά λαθρομετανάστη


Χθες (21-9-2011) τις απογευματινές ώρες, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, συνέλαβαν αλλοδαπό για μεταφορά μη νόμιμου  μετανάστη.

Η κραυγή του Αντιπεριφερειάρχη

Η Δυτική Μακεδονία στην Ένωση Φρουτοπαραγωγών Ευρώπης


Η συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Ένωση Φρουτοπαραγωγών της Ευρώπης (A.R.E.F.L.H.), ήταν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του περιφερειάρχη, Γιώργου Δακή και του γενικού γραμματέα της Ένωσης Jacques Dasque, που πραγματοποιήθηκε χθες στην Κοζάνη.

Ζητούνται εκπαιδευτές Ενεργειακών Επιθεωρητών


Το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ ως ένας από τους επίσημους φορείς Εκπαίδευσης Μονίμων Ενεργειακών Επιθεωρητών ζητά από το Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. να ενημερώσει όσους συναδέλφους διπλωματούχους μηχανικούς επιθυμούν να γίνουν εισηγητές στα εξειδικευμένα μαθήματα για την Πιστοποίηση των Ενεργειακών Επιθεωρητών, τα οποία αναμένεται προσεχώς να πραγματοποιηθούν.