Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μπράβο που τους κάνατε τη "χάρη"

Γειτονιά-γειτονία, Πόρτα-πόρτα

Διεθνής Ημέρα Ειρήνης


Τα Ηνωμένα Έθνη όρισαν την 21η Σεπτεμβρίου ως ημέρα παγκόσμιας κατάπαυσης του πυρός και μη βίας, μια πρόσκληση σε όλα τα έθνη και τους ανθρώπους να την τιμήσουν με κατάπαυση των εχθροπραξιών.

180 εκατ.€ στη Δυτική Μακεδονία



Δημοπρατήθηκαν τελικά και τα τελευταία τμήματα των κάθετων αξόνων της Εγνατίας οδού στη Δυτική Μακεδονία από την «Εγνατία Οδός ΑΕ». Στις 5 Σεπτεμβρίου δημοπρατήθηκε το τμήμα Νίκη – Φλώρινα, προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ και καθώς δεν υπήρξαν ενστάσεις, πρόκειται σύντομα να υπογραφεί η σύμβαση.

Εφ. "ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ"

Αυτοκινητόδρομοι και Άγρια Ζωή: Πώς συνυπάρχουν;


Τη μεγάλη απειλή των τροχαίων ατυχημάτων και της καταστροφής των βιοτόπων εξαιτίας μεγάλων τεχνικών έργων για την άγρια ζωή πραγματεύεται η ημερίδα που διοργανώνει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί στο ξενοδοχείο Λιμναίον στην Καστοριά.

Έλλειψη καθαριότητας στον Α.Η.Σ Μελίτης?


Στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον ΑΗΣ Μελίτης αναφέρεται με έγγραφο του προς την Διοίκηση της ΔΕΗ το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ «Λυγκηστίς» Φλώρινας.

Εφ. "ΗΧΩ"

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ στους εργαζόμενους στη ΔΕΗ, για το νέο χαράτσι


Οι εργαζόμενοι, τα λαϊκά στρώματα, βρίσκονται σε δύσκολη θέση από την ομοβροντία των αντιλαϊκών μέτρων που παίρνει η  κυβέρνηση, σε απόλυτη συνεργασία με την τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας ΝΔ, ΛΑΟΣ, το κόμμα της Μπακογιάννη.