Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Μαλούτας και Κουπτσίδης θα κοντραριστούν για την Π.Ε.Δ.

Μετά την ολοκλήρωση των εκλογών στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και την επιβεβαίωση του σχετικού ρεπορτάζ της Florine@, το ενδιαφέρον τώρα μετατίθεται στα πρόσωπα που θα είναι υποψήφιοι για το αξίωμα του Προέδρου της Π.Ε.Δ. 

"Λυγκηστίς": οι φορείς μας δεν κινητοποιούνται


Από το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΗ "Λυγκηστίς" λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Αναβάλλεται η επίσκεψη της Α.Παπαρήγα


Η Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. Αλέκα Παπαρήγα δε θα πραγματοποιήσει την προγραμματισμένη για την Τετάρτη 21/9 περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία, προκειμένου να συμμετάσχει στη συζήτηση στη Βουλή του νομοσχεδίου που κυρώνει το θεσμικό πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).

Δημοπρατείται ΣΗΜΕΡΑ το τμήμα Κορομηλιά- Ιεροπηγή- Κρυσταλλοπηγή


Πραγματικότητα θα γίνει η ολοκλήρωση του κάθετου άξονα της Εγνατίας «Σιάτιστα- Κρυσταλλοπηγή» που ενώνει τον βασικό άξονα της Εγνατίας με τη Σιάτιστα, την Καστοριά και τα Ελληνό - Αλβανικά σύνορα.

Βυζαντινή Μουσική από τον "Αμύντα"

Ανυπακοή και άρνηση στα χαράτσια ζητά το Σωματείο Εμπορικών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φλώρινας



Με το σύνθημα «δεν μπορούμε, δεν πληρώνουμε» το Σωματείο Εμπορικών, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων σε επιχειρήσεις προσφοράς υπηρεσιών Φλώρινας, 

Εγγραφές νέων μελών στις χορωδίες του "Αριστοτέλη"


Από το Φ.Σ.Φ «Αριστοτέλης» ανακοινώνεται σε γυναίκες και άνδρες από 20 έως 50 ετών, ότι θα λειτουργήσουν δύο νέα τμήματα, ανδρικής και μικτής χορωδίας, με σκοπό την ενίσχυση και ανανέωση των χορωδιών.