Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Για τις δηλώσεις του δημάρχου Φλώρινας σχετικά με τα γεγονότα στο Αρμενοχώρι



Θα αναφερθώ στο πρόβλημα και στις δηλώσεις που έγιναν, όχι ως δάσκαλος μόνο, αλλά και ως κάτοικος Αρμενοχωρίου που διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Τ.Σ. Αρμενοχωρίου στα χρόνια που τα πράγματα πήγαιναν μπροστά. 

Υπάρχει άλλος Δήμος στην Ελλάδα?

Η παλιά Φλώρινα

Η παλιά Φλώρινα 1912-1970 μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του Θανάση Βογιατζή.
Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Φλωρίνης με το Δήμαρχο Νικ.Χάσο στη λίμνη του Μαραθώνα το 1935

Η νέα σχολική χρονιά

Εθελοντικό Φεστιβάλ Λίμνης από τη Νεολαία των Πρεσπών


Η ιδέα της δημιουργίας ενός  πολιτιστικού  φεστιβάλ  στην Πρέσπα που θα αναδείκνυε στο μέτρο του δυνατού την ομορφιά της περιοχής μας, υπήρχε πάντα στο μυαλό μας, φέτος παρόλο της δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όπως οικονομικές-διαδικαστικές καθώς επίσης και την αρκετή αποθάρρυνση κατοίκων του δήμου, το κάναμε πράξη και το τελικό αποτέλεσμα μας δικαίωσε.

Ο "Κοζανίτης"!!! Υπουργός κυκλοφορεί "οπλοφορεί" και "πυροβολεί" ακόμα και σήμερα


Ο «Κοζανίτης»!!! υπουργός του ΠΑΣΟΚ κ. Παπακωσταντίνου, με τον ερχομό του στην Κοζάνη μετά από χρόνια, χωρίς ντροπή ανακοίνωσε στους εργαζόμενους της ΔΕΗ, «την πώληση των μονάδων Αμυνταίου, Μελίτης 1-2 καθώς και άλλων μονάδων». Προφανώς εννοεί ότι θα κάνει κι αυτό, αν του το ζητήσουν οι «φίλοι της κυβέρνησης» και τα «συμφέροντα».

Τα τμήματα της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας


Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει ότι λειτουργούν τμήματα:

Στο 23,1% η ανεργία στη Δυτική Μακεδονία


Στο πρωτοφανές ποσοστό του 23,1% εκτινάχθηκε η ανεργία στη Δυτική Μακεδονία το δεύτερο τρίμηνο του 2011, σύμφωνα με τα χθεσινά, νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή. Η περιφέρειά μας εξακολουθεί, φυσικά, να κατέχει τη διόλου ευχάριστη «πρωτιά» σε ποσοστά ανεργίας ανάμεσα στις 13 περιφέρειες της χώρας, ενώ να σημειωθεί πως το δεύτερο τρίμηνο του 2010 η ανεργία ήταν στο 14,6%, δηλαδή παρατηρείται μια αύξηση της τάξης του 8,5% σε ένα χρόνο!!!