Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Δραματική καταγγελία αναπήρου στη Φλώρινα (video)

Ξεκαθάρισμα δι' ευχαριστηρίων


Με έμμεσο αλλά εξαιρετικά σαφή τρόπο ο Δήμαρχος Αμυνταίου θέλοντας να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της διοργάνωσης του 1ου Φεστιβάλ Βεγορίτιδας εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου. Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η απουσία κάθε αναφοράς στο Γ.Λιάνη και η απλή αναφορά των "Πρεσπείων" ως ενός εκ των χορηγών της εκδήλωσης. Το σχετικό Δελτίο Τύπου είναι το ακόλουθο:

Γ.Λιάνης: "Το είπαμε και το κάναμε" (το Φεστιβάλ Βεγορίτιδας) - video

Τη δική του εκδοχή για το 1ο Φεστιβάλ Βεγορίτιδας παρουσιάζει ο Γ.Λιάνης σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους των τοπικών ΜΜΕ θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να υπογραμμίσει την ουσιαστική συμμετοχή του στην όλη διοργάνωση. Δείτε στο παρακάτω video τι δήλωσε:

Ερωτήσεις προς το Δήμο Αμυνταίου

Αντίδραση του ΕΚΦ για τον ΑΗΣ Αμυνταίου και Μελίτης


Την αντίδραση του στην θέση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην πώληση των λιγνιτικών μονάδων Αμυνταίου και Μελίτη Ι εκφράζει με την ακόλουθη επιστολή του στον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας:

Παραλαβή κρατικών πιστοποιητικών γλωσσομάθειας


Από τη Διεύθυνση Β/θμιας εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας καλούνται οι επιτυχόντες των εξετάσεων Μαΐου 2011 του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, να προσέρχονται στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας (Διοικητήριο) για να παραλάβουν το Πιστοποιητικό Επιτυχίας τους.

Έναρξη εγγραφών στα τμήματα του Φ.Σ.Φ "Αριστοτέλης"


Ο Φ.Σ.Φ "Αριστοτέλης" ανακοινώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές περιόδου 2011 - 2012 στα τμήματα του Συλλόγου. Αναλυτικά:

Διεθνής διημερίδα στο Αμύνταιο


Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της πρώτης ημέρας συνεχίζεται η διημερίδα που πραγματοποιεί ο Δήμος Αμυνταίου στο πλαίσιο του προγράμματος eReNet, με τίτλο «Ενεργειακό Δίκτυο Αγροτικών Περιοχών Μάθησης για Δράση».

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας


Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα  Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου  στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: