Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Τρέχει, για να έχει...


Κόντρα Δακή-Ιωσηφίδη για τον Τοπικό Πόρο


Στη διάθεση των ενεργειακών περιοχών, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, βρίσκεται ο τοπικός πόρος ανάπτυξης και η καθυστέρηση του οφείλεται στην κόντρα που έχει προκύψει σχετικά με το ποσοστό κατανομής μεταξύ της Περιφέρειας και των Ενεργειακών Δήμων.

O Γ.Παπακωνσταντίνου σχετικά με την πώληση λιγνιτικών μονάδων (video)

Το συνδυασμό πώληση λιγνιτικών μονάδων και ανταλλαγή ισχύος διαπραγματεύεται με ιδιώτες το Υπουργείο Ενέργειας ώστε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας διαφυλάσσοντας παράλληλα και την αξία της επιχείρησης ανέφερε σε χθεσινές του δηλώσεις από την Πτολεμαΐδα ο Υπουργός Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Τι αοιδός, τι αηδιός...

Συστάσεις Δ.Μπάστα προς σπάταλους Δήμους


Να κάνουν ορθολογική χρήση των κρατικών οχημάτων που διαθέτουν ώστε να εξοικονομούνται πόροι από την κατανάλωση καυσίμων ζητά με έγγραφό της προς τους Ο.Τ.Α. η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα.

Μαθήματα Τένις από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας


Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας ανακοινώνει ότι για το άθλημα του τένις λειτουργούν:

Συμβουλές για την οδική ασφάλεια από την Αστυνομική Δ/νση Δυτ.Μακεδονίας


Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, έκρινε σκόπιμο να δημοσιοποιήσει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για την καλύτερη ενημέρωση γονέων και εκπαιδευτικών στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Ανοιχτή επιστολή προς τους γονείς από τη ΔΟΕ



Αγαπητοί γονείς,
Εμείς οι εκπαιδευτικοί των παιδιών σας θέλουμε μέσα απ’ αυτή την επιστολή να μοιραστούμε μ’ εσάς τις αγωνίες και τις σκέψεις μας για τη Δημόσια Εκπαίδευση, την εργασία και το μέλλον των παιδιών μας.

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

Συνάντηση Ενώσεων Καταναλωτών Βόρειας Ελλάδας στις Πρέσπες


Η Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση (Ε.ΚΑΤ.Ο.) Φλώρινας διοργανώνει την 10η Συνάντηση Ενώσεων Καταναλωτών Βόρειας Ελλάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο Mimallones του Δήμου Πρεσπών της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στη Φλώρινα


Με κεντρικό σύνθημα «Ο δικός σου δρόμος - για τις δικές σου ανάγκες: Με το ΚΚΕ για το ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ», πραγματοποιείται, σήμερα Παρασκευή στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, η προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ, στα πλαίσια του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – ΟΔΗΓΗΤΗ.