Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Ι.Ιωσηφίδης για τη μετεγκατάσταση των Αναργύρων (video)


Το θέμα της μετεγκατάστασης του Δ.Δ. Αναργύρων απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου. Δείτε στο παρακάτω video την τοποθέτηση του Δημάρχου Αμυνταίου για το ζήτημα αυτό:

Λήγει η διαπραγμάτευση με Ευρωπαϊκή Ένωση για το λιγνίτη


Για τις 15 Σεπτεμβρίου μετατίθεται η ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων του ΥΠΕΚΑ με την Ε. Επιτροπή για το άνοιγμα της αγοράς ηλεκτρισμού σε συνδυασμό με το άνοιγμα της αγοράς λιγνίτη. 

Μήνυμα του Προέδρου της Δ.Ε. για τους πρωτοετείς φοιτητές του Πανεπιστημίου Δυτ.Μακεδονίας


Αγαπητοί νέοι φοιτητές και φοιτήτριες,
Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανεπιστημίου μας που θα συντροφεύσει τα επόμενα χρόνια τα όνειρα και τις φιλοδοξίες για τις σπουδές σας. Θα βρείτε αρωγούς στην προσπάθεια σας, θα κάνετε φίλους, θα διασκεδάσετε, θα αντιμετωπίσετε τη νέα σας ζωή με χαρές και προβλήματα. Τα φοιτητικά χρόνια είναι μια από τις καλές και δύσκολες περιόδους. Κυρίως μας βοηθούν να γίνουμε υπεύθυνοι άνθρωποι.

Εγγραφές στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας


Η Διεύθυνση του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Φλώρινας ανακοινώνει ότι οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων για φοίτηση στο επόμενο σχολικό έτος 2011 - 2012 θα γίνονται δεκτές μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2011.

Προοπτικές Ανάπτυξης Αγροτικού Τομέα στο Δ.Αμυνταίου

Ο Δήμος Αμυνταίου διοργανώνει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Τ.Κ. Αετού, ημερίδα με θέμα: «Προοπτικές Ανάπτυξης Αγροτικού Τομέα στο Δήμο Αμυνταίου - Προγράμματα Αγροδιατροφικής Εκπαίδευσης»
Το πρόγραμμα:

Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ σχετικά με την πώληση λιγνιτικών σταθμών


Σε ανακοίνωσή της η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ επισημαίνει ότι:

"ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
ΒΑΖΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ
ΒΑΖΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ
ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ Χ ΡΙΣΚΟ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ

Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού

Οι αντιπρόσωποι του Δ.Αμυνταίου για την Π.Ε.Δ. Δυτ.Μακεδονίας


Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δ.Αμυνταίου εκλέχτηκαν για τη Γενική Συνέλευση της Περιφεριακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

Σε ετοιμότητα οι σχολικές μονάδες στη Φλώρινα


Σε ετοιμότητα οι 99 σχολικές μονάδες δημοτικών και νηπιαγωγείων στην περιφερειακή ενότητα Φλώρινας για να υποδεχθούν τους μικρούς μαθητές με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 12 Σεπτεμβρίου. Όπως ανέφερε σε συνέντευξη τουστην ΕΡΑ Φλώρινας