Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Καθ’ οδόν για το Μοναστήρι (Μπίτολα) ο Αλί Μπαμπατζάν (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας και Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας Αλή Μπαμπατζάν πέρασε σήμερα (πριν λίγη ώρα) από τη Φλώρινα

Τυχεροί ή άτυχοι?

Περιφερειακή Ένωση Δήμων στη Δυτ.Μακεδονία



Η Florine@ παρουσιάζει τους συσχετισμούς δημοτικών συμβούλων αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης ανά Δήμο στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, που θα αποτελούν τη Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ (Περιφερειακή Ένωση Δήμων).

Τους έσφαξε με το γάντι

2007… 2011, πόσο κοντά… πόσο μακριά


Ήταν 2007 / Τότε όλοι εμείς … ασχολούμενοι με την Περιφερειακή Ανάπτυξη, συμμετείχαμε με τις οδηγίες της Ευρ. Ένωσης και του Υπουργείου και σχεδιάσαμε ένα νέο Επιχειρησιακό Σχέδιο για την Δυτική Μακεδονία, ένα σχέδιο για πρώτη φορά εστιασμένο σε μεγάλο βαθμό σε δράσεις του τρίπτυχου: Επιχειρηματικότητα / Περιβάλλον / Ανθρώπινο δυναμικό & σε παράλληλες δράσεις σχετιζόμενες με την ενέργεια.

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Η πώληση λιγνιτικών σταθμών ποιόν βοηθά;



Σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία των εργαζομένων στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ κάνει λόγο για «ξεπούλημα των λιγνιτικών σταθμών της ΔΕΗ στους ιδιώτες» το οποίο δεν θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, δεν θα βοηθήσει την ανάπτυξη του τόπου και δεν θα ωφελήσει τους καταναλωτές. Η ανακοίνωση της έχει ως εξής:

Προχωρούν οι διαδικασίες για τη στάγδην άρδευση στην Πρέσπα


Από το Διοικητικό Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, δόθηκε η προέγκριση για τη συνέχιση των διαδικασιών υλοποίησης του υποέργου «Μελέτη αρδευτικού δικτύου Πρεσπών»,  εκ μέρους του Φορέα Εφαρμογής.

Διαχείριση Αποβλήτων και Κλιματική Αλλαγή


Έργο της ΔΙΑΔΥΜΑ για το Πρόγραμμα «LIFE+2009»
Τα Αέρια του Φαινομένου του Θερμοκηπίου (ΑΦΘ) μπορεί να εκπέμπονται σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής ενός προϊόντος: κατά τις διεργασίες εξόρυξης πρώτων υλών,

Εφ. "ΗΧΩ"

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο


Σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου, στις 6 μ.μ. συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στην αίθουσα συνεδριάσεων στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης) με θέματα: