Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Επεισόδια στο Δήμο?

Η απάντηση της ΔΕΗ για την τροφοδοσία του ΑΗΣ Μελίτης


Η ΔΕΗ διαψεύδει τους ισχυρισμούς του Σωματείου "Σπάρτακος" σχετικά με την τροφοδοσία του ΑΗΣ Μελίτης με λιγνίτη και με ανακοίνωσή της σημειώνει: Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων που αναφέρονται σε ανακοίνωση Σωματείου εργαζομένων, σχολιάζοντας τα προβλήματα τροφοδοσίας του ΑΗΣ Μελίτης, από τη ΔΕΗ Α.Ε επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Ποια σχολεία «γλιτώνουν» φέτος το λουκέτο


Σε αναστολή της απόφασης γα συγχώνευση–κατάργηση ορισμένων σχολείων ανά την επικράτεια, τουλάχιστον για το σχολικό έτος 2011-2012 προχώρησε η υφυπουργός Παιδεία Ε.Χριστοφιλοπούλου. Για το νομό Φλώρινας, αναστέλλεται η συγχώνευση:

Γυαλιά-καρφιά..

Πρόστιμο 30.000 € στη ΔΕΗ για το λιγνιτωρυχείο Κλειδίου


Πρόστιμο ύψους 30.000 € επέβαλε στη Δ.Ε.Η Α.Ε. o Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δακής, για παραβάσεις των εγκεκριμένων περιβαλλοντικών όρων στο λιγνιτωρυχείο «Κλειδίου», της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας.

Ο Δ.Αμυνταίου απαντά στην Εφ."ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ"

Έκτακτη συνεδρίαση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας


Το Συμβούλιο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα συνεδριάσει εκτάκτως το Σάββατο 20 Αυγούστου στις 11π.μ. με θέμα: «Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ενόψει των εξελίξεων στην Ανώτατη Εκπαίδευση».

Ακυρώθηκε η προκήρυξη για φύλακα στο Ωδείο Φλώρινας


Το Ωδείο Φλώρινας ανακοινώνει ότι η πρόσληψη ενός κλητήρα-φύλακα που

"ΠΙΠΕΡΟΛΟΓΙΕΣ 2011"


Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αετού, με σκοπό την ανάδειξη  της κόκκινης πιπεριάς, διοργανώνει τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις "ΠΙΠΕΡΟΛΟΓΙΕΣ 2011"  που θα διεξαχθούν στις 19-20 και 21 Αυγούστου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αετού.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Φεστιβάλ ελληνικών παραδοσιακών χορών στη Σιταριά


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ ελληνικών παραδοσιακών χορών που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, από τις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Σιταριάς. 

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

Σύλληψη για παράνομη υλοτομία στο Βροντερό


Συνελήφθη την Τετάρτη το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στο Βροντερό Φλώρινας, 20χρονος αλλοδαπός για παράνομη υλοτομία.