Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η περιβόητη ερώτηση...

Βροχή διαττόντων αστέρων ΣΗΜΕΡΑ το βράδυ


Όσοι σηκώσουν το βλέμμα τους στο νυχτερινό ουρανό σήμερα το βράδυ θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν ένα θεαματικό αστρονομικό φαινόμενο.

ΑΥΡΙΟ η Λαϊκή Αγορά Αμυνταίου


Λόγω της εορτής και της αργίας της «ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ», με απόφαση του Δήμου, η Λαϊκή Αγορά Αμυνταίου μεταφέρεται και θα διεξαχθεί ΑΥΡΙΟ Σάββατο 13 Αυγούστου.

Μουσική Συναυλία στον Αρχαιολογικό Χώρο των Πετρών


Η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία (ΑΜΚΕ) «Πετριέων Γη», στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Αυγούστου, συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Δήμο Αμυνταίου, στις 13 Αυγούστου στις 9 μ.μ., μουσική συναυλία, στη περιοχή του Αρχαιολογικού χώρου της Ελληνιστικής Πόλης των Πετρών

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κρυσταλλοπηγή


Ο Δήμος Πρεσπών, η Δημοτική Ενότητα και η Τοπική Κοινότητα Κρυσταλλοπηγής συνδιοργανώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 8.30 ΣΗΜΕΡΑ το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Κρυσταλλοπηγής. 

Ο Δ.Αμυνταίου για τον υγειονομικό χάρτη της χώρας


Η πρόσφατη απόφαση του Υπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με τις συγχωνεύσεις των διοικήσεων των μονάδων υγείας πέρα από τη φιλοσοφία του νόμου για εξοικονόμηση πόρων, έχει άμεσες επιπτώσεις στις μονάδες υγείας της ευρύτερης περιοχής.

Φεστιβάλ Νεολαίας Πρεσπών


Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

18ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΘΕΜΑΤΑ
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ (Α): ΕΛΕΥΘΕΡΟ  (μέχρι 4 φωτογραφίες)  
ΕΓΧΡΩΜΗ (Ε): «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ» (μέχρι 4 φωτογραφίες)