Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

O Στ.Κωνσταντινίδης σχολιάζει δημοσίευμα της εφ."Νόβα Ζόρα"


Σχετικά με δημοσίευμα της «ΝΟΒΑ ΖΟΡΑ», ο Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Φλώρινας Ευ.Κωνσταντινίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Για το τελικό νυ


Σε εκατομμύρια ανέρχονται οι αθώοι που έχουν βασανιστεί στον γραπτό λόγο με το τελικό νυ: να το βάλουν ή να μη; Και αμέτρητες μονάδες έχουν σπαταληθεί σε φαξ, ι-μέιλ και αγωνιώδη τηλεφωνήματα γραμματέων που είχαν ως θέμα την αναγραφή του επικατάρατου ή μη...

Πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δ.Φλώρινας


Παρουσιάστηκε χθες από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Α.Αριστείδου, το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων του Δήμου Φλώρινας υπό τον τίτλο «Πολιτιστικά Δρώμενα 2011». Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από 19 έως 28 Αυγούστου.
Το πρόγραμμα

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή του Δ.Αμυνταίου


Σήμερα  Πέμπτη στις 2 μ.μ. συνεδριάζει  η οικονομική επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου στο γραφείο του Δήμαρχου με θέματα:

Αντιχαλαζικά στη Δυτική Μακεδονία


Μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου θα μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις στον ΕΛΓΑ οι αγρότες, οι ομάδες παραγωγών και οι αγροτικοί συνεταιρισμοί για το πρόγραμμα ενεργητικής προστασίας του 2011.

Μουσική βραδιά στις "Νύμφες"


Καταρτίστηκαν οι προσωρινοί πίνακες αναπληρωτών εκπαιδευτικών


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων για ένταξη στους πίνακες αναπληρωτών, του ελέγχου των δικαιολογητικών και της καταχώρισης τυχόν προϋπηρεσίας προσφερθείσας μέχρι και τις 30-06-2010, καταρτίστηκαν προσωρινοί πίνακες