Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Πνίγηκε 30χρονος στη λίμνη Ζάζαρη


Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το απόγευμα ένας 30χρονος αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με δύο φίλους του είχαν πάει για κολύμπι στη λίμνη Ζάζαρη. 

Απάντηση Ι.Μαγκριώτη στο Γ.Λιάνη



Την παρακάτω επιστολή απέστειλε ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων  Γιάννης Μαγκριώτης στο Βουλευτή Γιώργο Λιάνη.

Η γραμμή της κόκας Γράφει ο Κ. Κυριακόπουλος



Ο αλβανόφωνος «Νικόλας ο Χασάπης», Νικόλτσε Κάσαπο στη γλώσσα του, πλησίασε με τρόπο, πριν από περίπου ένα μήνα, τον 50χρονο τελωνειακό του Σταθμού Νίκης στη Φλώρινα Δ.Κ.

Διαγωνισμός για προσλήψεις 1.200 Ειδικών Φρουρών


Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.200 Ειδικών Φρουρών στις τάξεις του Σώματος. Στην προκήρυξη αναφέρεται λεπτομερώς οτιδήποτε σχετικό με τον αριθμό των προσλαμβανομένων, τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια πρόσληψης (μοριοδότηση), τη διαδικασία υποβολής των αιτημάτων, καθώς και τη διαδικασία διενέργειας των προκαταρκτικών εξετάσεων.

Ο Μητροπολίτης Φλώρινας για τις δηλώσεις Π.Αναστασιάδη


Μέ βαθιά λύπη καί ἀγανάκτηση πληροφορήθηκα ἀπό τόν τύπο τίς δηλώσεις σέ ἐφημερίδα τῶν Σκοπίων τοῦ προέδρου τῆς Τοπικῆς Κοινότητας Μελίτης Παναγιώτη Ἀναστασιάδη.
Ὁ κ. Ἀναστασιάδης εὑρισκόμενος προφανῶς σέ ἐντεταλμένη ἀποστολή δήλωσε σέ ἐφημερίδα τῶν Σκοπίων πώς στήν Τοπική Κοινότητα τῆς Μελίτης «ζοῦν περίπου 2.300 Μακεδόνες, λίγοι Ἀλβανοί, Τούρκοι καί ἐλάχιστοι Ἕλληνες». Ἐπί τῆς δηλώσεώς του ἔχουμε νά παρατηρήσουμε τά ἑξῆς: 

Επιστολή Γ.Λιάνη στο Μ.Χρυσοχοΐδη


Από το πολιτικό γραφείο του ανεξάρτητου βουλευτή Γ.Λιάνη λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

Ο Β.Καραντζίδης για τα τιμολόγια της Δ.Ε.Υ.Α.Φ


Ο κ. Δήμαρχος δεν απάντησε στο ερώτημά μας αν η εξαγγελθείσα μείωση τιμολογίων ΔΕΥΑΦ αφορά όλες τις επιμέρους χρεώσεις ή μόνο τη χρέωση του νερού (ένα πολύ μικρό μέρος δηλαδή) λέγοντας ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να απαντήσει, αν και ο ίδιος βιάστηκε να την προβάλει δηλώνοντας μάλιστα ότι έτσι θεωρεί ότι εκπληρώνει την προεκλογική του δέσμευση. 

Πανελλήνιο Προπονητικό Κέντρο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Πρέσπα


Την ίδρυση Πανελλήνιου Προπονητικού Κέντρου Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στο κλειστό γυμναστήριο του «Πατουλίδειου» Αθλητικού Κέντρου Πρεσπών αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών μετά από πρόταση του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας.  Το προπονητικό κέντρο σκοπό έχει τη φιλοξενία ομάδων και αθλητών από την Περιφέρειά Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και από όλη την Ελλάδα στο πλαίσιο προπονητικών δραστηριοτήτων, τουρνουά και επίσημων αγώνων.

Αστυνομικά Νέα


Μηνιαία δραστηριότητα υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.