Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Όταν... Γράφει ο Θ.Γερμανίδης

Ι.Βοσκόπουλος και Γ.Λιάνης καλούνται να πάρουν θέση

Μνημόσυνο για τους απαγχονισθέντες πατριώτες στην Κλαδοράχη


Το Δ.Σ. του Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου Φλώρινας "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ", θα τελέσει αύριο,

Γ.Δακής: "Ενιαία διοίκηση των νοσοκομείων της Δυτ.Μακεδονίας"


Υπέρ της θέσπισης μιας, ενιαίας διοίκησης και για τα πέντε νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα το Μποδοσάκειο Πτολεμαΐδας, τάχθηκε χθες, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους, ο περιφερειάρχης Γιώργος Δακής! 

Συλλήψεις για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης στο Αμύνταιο


Συνελήφθησαν την Πέμπτη το απόγευμα, στο Αμύνταιο - Φλώρινας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, ένας 44χρονος και ένας 47χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δέκα τεσσάρων (14) συνολικά δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ενός κυνηγετικού όπλου, χωρίς άδεια κατοχής.

Σκοπευτικοί αγώνες στη Φλώρινα



Ο 1ος Κυνηγετικός Σύλλογος Φλώρινας διοργανώνει σκοπευτικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν

Ανάκληση επώνυμου κρουασάν σοκολάτας


Ο Ε.Φ.Ε.Τ., και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, ενημερώθηκε για καταγγελία που αφορούσε στη διακίνηση κρουασάν σοκολάτας, στο οποίο εντοπίστηκε ξένο σώμα (γυαλί).

Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Αγροτικής Έρευνας στη Δυτ. Μακεδονία


Σε μια πιο ορθολογική λειτουργία με παραγωγική κατεύθυνση και στόχο μια σοβαρή οικονομία κλίμακας και βασική προτεραιότητα την υποστήριξη του αγρότη και ολόκληρης της αλυσίδας παραγωγής στηρίζεται το σχέδιο νόμου που έχει καταρτήσει και προωθεί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης για τη σύσταση από την αρχή του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού "Δήμητρα", με τη συνένωση των εποπτευομένων φορέων του ΕΘΙΑΓΕ, της ΔΗΜΗΤΡΑΣ, του AGROCERT και του ΕΛΟΓΑΚ σε ένα ενιαίο φορέα.

Επιστροφή ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου σε αγρότες


Αυξημένο κατά 3 εκατ. ευρώ είναι το ποσό της επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης πετρελαίου στους αγρότες, σε σχέση με πέρυσι, όπως δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκανδαλίδης.