Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Κεραυνός σκότωσε 150 αιγοπρόβατα


Πτώση κεραυνού υπήρξε η αιτία για το θάνατο από ηλεκτροπληξία κοπαδιού 150 αιγοπροβάτων σε αγροτική έκταση μεταξύ Σκλήθρου και Λιμνοχωρίου. 

Οι πολίτες δεν κολώνουν...

Σύσκεψη για τη μεταφορά των μαθητών από τους Δήμους


Σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών με αντικείμενο τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στη διαδικασία μεταφοράς των μαθητών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο γραφείο του Υφυπουργού Πάρη Κουκουλόπουλου, παρουσία της συναρμόδιας Υφυπουργού Παιδείας, Έυης Χριστοφιλοπούλου, με τη συμμετοχή των Γενικών Γραμματέων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων και των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης. 

Επιδόματα "στα τυφλά"

Εθελοντισμός στο Δήμο Αμυνταίου


Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου έχει λάβει απόφαση για δημιουργία Δημοτικής Εθελοντικής Ομάδας, στην προσπάθειά του να οργανώσει τις αυθόρμητες ενέργειες εθελοντισμού των πολιτών, αλλά και να προσκαλέσει τους δημότες για την ανάληψη εθελοντικής δράσης.

Σύλληψη για μεταφορά λαθρομετανάστη στην Κρυσταλλοπηγή


Συνελήφθη χθες, 4 Αυγούστου, τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, αλλοδαπός για μεταφορά μη νόμιμου  μετανάστη.

Μαχαιριά στην καρδιά του επαρχιακού Τύπου

Διαμαρτυρία των εμπόρων για την αναδιάρθρωση του χάρτη υγείας στη Δυτ. Μακεδονία


Τα Δ.Σ. των εμπορικών Συλλόγων Καστοριάς – Φλώρινας – Γρεβενών – Αμυνταίου και Πτολεμαΐδας μετά από κοινή σύσκεψη για τις αλλαγές που αποφασίστηκαν στα θέματα υγείας και στην αναδιάρθρωση του χάρτη υγείας στην Περιφέρειά μας, κοινοποιούν τις αποφάσεις τους οι οποίες είναι ομόφωνες και είναι οι εξής:

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"