Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Μηνύσεων συνέχεια...

Έντονη δικαστική αντιπαράθεση φαίνεται ότι πυροδοτεί η τοποθέτηση των διαχωριστικών κώνων στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Φλώρινας.

Προφυλακίστηκαν οι δύο κατηγορούμενοι για την κοκαΐνη


Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν δύο εκ των τριών Ελλήνων που συνελήφθησαν την περασμένη Παρασκευή στη Φλώρινα, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε διεθνές κύκλωμα που μετέφερε ποσότητα 123 κιλών κοκαΐνης από τη Βολιβία στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης με προορισμό την πΓΔΜ.

Έλεγχοι για τα επιδόματα τυφλότητας


Ελέγχους σε δώδεκα περιοχές της χώρας ξεκινούν οι «Ράμπο» της Υγείας μετά τη διαπίστωση ότι χορηγούνται επιδόματα τυφλότητας σε μεγάλο αριθμό ατόμων. «Το περίεργο που διαπιστώσαμε στις περιοχές αυτές είναι ότι ο αριθμός των ατόμων με βαριά αναπηρία είναι μικρότερος απ' αυτόν με τύφλωση. Συνήθως, όσοι παίρνουν επίδομα βαριάς αναπηρίας είναι περισσότεροι διότι πρόκειται για άθροισμα πολλών αναπηριών», διευκρινίζει παράγοντας του υπουργείου Υγείας.

Τι γίνεται με τη λαϊκή αγορά Αμυνταίου?

Ο πόρος, του πόρου...


Οι "3 LaLoun" ΣΗΜΕΡΑ στο River Party


Η "Λευκή Ισοπαλία" είναι ένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν από τους "3 LaLoun" στο River Party στο Νεστόριο Καστοριάς. Το Φλωρινιώτικο συγκρότημα θα εμφανιστεί ΣΗΜΕΡΑ στη green stage στις 6.30 μ.μ. Απολαύστε το τραγούδι τους: 

Ξινονερίτικα 2011


Ο πολιτιστικός σύλλογος Ξινού Νερού διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων.

Συνεδριάζει ΑΥΡΙΟ το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών


Αύριο Παρασκευή, 5 Αυγούστου, στις 7 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών,  προκειμένω να ληφθούν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα


Σύνθημα κλιμάκωσης της αντιλαϊκής επίθεσης έδωσε ο Πρωθυπουργός, αμέσως μετά τη Σύνοδο κορυφής της Ευρωζώνης, ζητώντας από τους Υπουργούς του «να μην χαθεί ούτε μία μέρα» κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να μην καθυστερήσουν ή αναβληθούν τα βάρβαρα μέτρα του «Μεσοπρόθεσμου», που κάνουν «κόλαση» τη ζωή του λαού. Για να προσθέσει: