Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Εξάρθρωση διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης στη Φλώρινα

Το Γραφείο Τύπου του Σ.Δ.Ο.Ε εξέδωσε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:
"Με τη σύλληψη τριών Ελλήνων υπηκόων, κατοίκων Φλώρινας, ολοκληρώθηκε η εξάρθρωση διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην Ελλάδα, στη Π.Γ.Δ.Μ.  και στη Σερβία, η οποία επιχείρησε  να μεταφέρει, μέσω του λιμένα Θεσσαλονίκης, κοκαΐνη βάρους 123 κιλών με εμπορευματοκιβώτιο, προερχόμενο από την Βολιβία και με αρχικό προορισμό τα Σκόπια.

Εις υγείαν...

"Φύλλο και φτερό" κάνουν την ΑΝ.ΦΛΩ

Διαξιφισμοί και αποχώρηση της αντιπολίτευσης στο χθεσινοβραδινό Δημ.Συμβούλιο Αμυνταίου


Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του χθεσινοβραδινού Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου και ενώ συζητιόταν το θέμα της πρότασης της εταιρίας, “Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας Μακεδονίας Α.Ε.”, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Λιάση και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης Κ.Θεοδωρίδη, με αποτέλεσμα την αποχώρηση των συμβούλων της αντιπολίτευσης.  Δείτε το παρακάτω video:

Ανακοινώθηκαν οι βαθμοί επίδοσης των υποψηφίων ΤΕΦΑΑ


Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι στην ιστοσελίδα του Υπουργείου από χθες, 29 Ιουλίου, αναρτώνται οι βαθμοί επίδοσης στις πρακτικές δοκιμασίες  των υποψηφίων για τα ΤΕΦΑΑ. Βαθμός επίδοσης είναι ο μέσος όρος των βαθμών των τριών, κατ΄ ανώτατο όριο, αγωνισμάτων στα οποία συμμετείχαν.

Τι είναι η "περμακουλτούρα";


Στο Μανιάκι πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο 30 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ. εισαγωγική διάλεξη με θέμα «Τι είναι η περμακουλτούρα;» για το σεμινάριο Σχεδιασμού Περμακουλτούρας με την  Έλενα Συμεωνίδου, σχεδιάστρια περμακουλτούρας

Ποντιακό Συναπάντεμα στην Κολχική


Εφ. "ΕΘΝΟΣ"