Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Συνάντηση Γ.Δακή-Δ.Ηλιάδη με εργαζόμενους του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"



Τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Φλώρινας, συνάντησε σήμερα στη Φλώρινα, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, και μετά από αίτημά τους, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δακής, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Δ.Ηλιάδη, του αντιδημάρχου Φλώρινας Α.Αριστείδου και του περιφερειακού συμβούλου Δ.Ευαγγέλου.

3o Μουσικό Φεστιβάλ Φλώρινας (φωτορεπορτάζ)

Εκατοντάδες Φλωρινιώτες παρακολούθησαν χθες στα πλαίσια του 3ου Μουσικού Φεστιβάλ Φλώρινας τη λαϊκή βραδιά. Την ορχήστρα πλαισίωναν οι:

Τον Άγιο Παντελεήμονα γιορτάζει η Φλώρινα


Η Φλώρινα γιορτάζει και τιμά τον πολιούχο της Άγιο Παντελεήμονα από χθες το απόγευμα. Οι λατρευτικές εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες στο Μητροπολιτικό Ναό της Φλώρινας και ακολούθησε λιτάνευση της εικόνας του Αγίου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Σήμερα το πρωί τελείται  πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία. 

Συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ για τις ημέρες των διακοπών


ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ:

Συνάντηση με Ζερβό για τη μετεγκατάσταση των Αναργύρων


Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Δ.Ε.Η. Α.Ε. Αρθούρο Ζερβό, είχαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου Μάκης Ιωσηφίδης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίων Αναργύρων Γιώργος Τσισμαλίδης και μέλη της Επιτροπής Αποκατάστασης του χωριού. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η έναρξη των διαδικασιών μετεγκατάστασης του οικισμού, καθώς απαιτείται η άσκηση πίεσης από την τοπική κοινωνία για την επίσπευση των διαδικασιών.

FESTIVAL VEGORITIDAS 2011 (φωτορεπορτάζ)

Νεκρό αρκουδάκι στην Κρυσταλλοπηγή


Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα σε επαρχιακό δρόμο κοντά στην κοινότητα της Κρυσταλλοπηγής. Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ειδοποιήθηκε από τον κοινοτάρχη της περιοχής, κ. Παύλο Μπαμπжάκο και έσπευσε άμεσα στον τόπο του ατυχήματος.

Συνάντηση Δικτύου Ενεργειακών Δήμων με Αλ.Τσίπρα


Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα είχαν ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του Δικτύου Ενεργειακών Δήμων, Μάκης Ιωσηφίδης και Παναγιώτης Μπούρας, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει το Δίκτυο με τους επικεφαλής των κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Κλειστά τα οδοντιατρεία ΑΥΡΙΟ Πέμπτη


Κλειστά θα έχουν τα ιατρεία τους οι οδοντίατροι της Φλώρινας αύριο Πέμπτη 28 Ιουλίου, συμμετέχοντας στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.  Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται σε ανακοίνωση «μέσα στο καλοκαίρι η κυβέρνηση αποφάσισε να αθετήσει την υπόσχεση της για την παράταση του ανοίγματος κλειστών επαγγελμάτων που έληγε στις 15-9-11, ώστε να δοθεί χρόνος για τις διαβουλεύσεις και τις προτάσεις των φορέων.