Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Δραματικές εξελίξεις στη δίκη της «ΚΡΟΥΑ» - 3μηνη αναβολή

Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του μάρτυρα και πρώην Νομάρχη Γιάννη Στρατάκη, το δικαστήριο ζήτησε να κατατεθούν από τους διαδίκους έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία που αφορούν στην υπόθεση. 

Νέος πρόεδρος της Δ.Ε.Θ ο Θ.Σουμπάσης

Ο Φλωρινιώτης δικηγόρος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Σουμπάσης είναι ο νέος Πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στον εισαγγελέα ο Αστυνομικός που συνελήφθη με υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Φλώρινας οδηγήθηκε πριν από λίγο, ο 33χρονος αστυνομικός από τη Φλώρινα, που

Σύλληψη αστυνομικού για διακίνηση πορνογραφικού υλικού ανηλίκων

Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 33χρονος αστυνομικός, που υπηρετεί σε Υπηρεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «Πορνογραφία Ανηλίκων».

Συνεχίζεται για 5η ημέρα η δίκη της εφ."Κρουά-Κρουά"

Συνεχίζεται από τις 9.30 σήμερα το πρωί και για 5η ημέρα, η δίκη της εφημερίδας «ΚΡΟΥΑ-ΚΡΟΥΑ». Η σημερινή συνεδρίαση ξεκίνησε με την

Η "Κρουά" και ο Στρος Καν

Χ.Γκώγκος: «Σε καλή κατάσταση το νοσοκομείο της Φλώρινας»


Συνέντευξη τύπου για το νοσοκομείο της Φλώρινας έδωσε ο διοικητής Χρήστος Γκώγκος. Ο κ. Γκώγκος είπε ενώ το νοσοκομείο παλιότερα λειτουργούσε με 29 γιατρούς και δυσκολίες λειτουργίας ορισμένων κλινικών,  σήμερα οι κλινικές λειτουργούν πλήρως. 

Προληπτική διακοπή των εργασιών στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας εξαιτίας των ιδιαίτερα αυξημένων θερμοκρασιών που προβλέπεται ότι θα επικρατήσουν, προβαίνει σε προληπτική διακοπή των εργασιών όλων των χωματουργικών του εργολαβιών για το τετραήμερο

Ένα υπέροχο θέαμα στον ουρανό του Λεχόβου


Ένα υπέροχο θέαμα είχαν την ευκαιρία να δουν, λίγο μετά τις 9:50 το βράδυ, οι κάτοικοι της περιοχής Λεχόβου. 

Εφ. "ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ"

ΦλωριΝέοι Μουσικοί


Πηγή: Ράδιο Φλώρινα

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

Η κρίση γεννάει ευκαιρίες

Η κρίση γεννάει ευκαιρίες. Αυτό ήταν το συμπέρασμα της πολύ ενδιαφέρουσας ανοικτής συζήτησης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του πρώην Νομαρχιακού συμβουλίου την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011. Ο πολύ έμπειρος Γεωπόνος Μιχαηλίδης Δημήτριος ανέπτυξε μοντέλα, καθώς και  επιχειρηματικές καινοτόμες πρωτοβουλίες γεωπόνων οι οποίες είχαν απόλυτη επιτυχία.